Dozbec Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo jak pomoct: o víkendu jsem čistil interier a začal jsme mě loupat airbag na volantu a vypadá to hrozně proto bych se chtěl zeptat jestli jste se někdo s tím setkali nebo ideálně nevíte co s tím. předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Po deseti letech se mají bagy měnit, takže šup do škodovky. Asi s loupáním nic neuděláš. Leda bag fakt vyměnit. Jaký máš volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Tak to už dnes, i u bagů z před deseti léty, není pravda. http://www.autembezp...i-menit-za-nove Nicméně Škodovka učí své žáky, že životnost je 15 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 4. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 No volant mám obyčejnej to že je životnost 15 let je celkem v klidu to mám ještě 6 let ale jinak mě někdo doporučil nějakej sprej přímo na palubky atd tak uvidíme jen mě zajímá jestli to nebude mít vliv ale pokud tam bude vrstva tenká tak by nemuselo nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Ahááá no vidím, že jsem zase o něco chytřejší. No pozkoušej, ale nejsem si jist, jestli něco pomůže. Nepoužil jsi před tím nějaké agresivní čistidlo palubky? Nebo nevylila se Ti na volant nějaká autovůně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 4. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 no mě ne a co jsme to čistil tak celej interier a jen volant se začal loupat ale mám to chvilku tak jestli někdo dřív to já nezjistím no dneska to odmastím a zkusím to šplíchnout a uvidíme co se bude dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Airbag se přece v podstatě nepoužívá a když je vadný, měla by to ukázat diagnostika, tak moc nechápu, proč by se měl měnit díl, který se nepoužívá. I když po těch 15cti letech by to neškodilo asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Je tam prostě nějaké zařízení, které podléhá (může podléhat) stárnutí - pyrotechnická rozbuška. Taky materiál samotného pytlu může mít nějakou omezenou životnost, i když se nepoužívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 To je pravda. Jedině to by vysvětlovalo, proč se ten airbag musí měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 prdlajs ja bych rekl ze je to zas a jen o tom jak z nas vytahnout dalsi prachy... podarilo se nam nahodou vyrobit auto ktery ti slouzi uz 15let? ze si nepotrebujes koupit novy? tak aspon zaplat par tisicovek za novy pytle... tak to vidim ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 V dnešní době se ale auta nedělají na 15 let. Nedivil bych se, kdyby to ta rozbuška nevydžela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.