O175KW Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Nevie mi niekto povedat co moze sposobovat zle starty rano (nastartujem ale zdochne to a potom na druhy krat uz drzi). mam oct 1.6 75kw 2002. 200000km. sviecky, egr ventil, obidve lambdy, pal.filter vymeneny aj teplotne cidlo. Readiness pise 00000000. a na vagu nepise ziadnu chybu. Editováno: 3. Květen 2012, autor: O175KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Přicpány filtr benzinu, slabé čerpadlo v nádrži, zanesena klapka. Je toho víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Kouknul bych se prvně po tom palivu. Jak tlakuje čerpadlo palivo do railu po zapnutí zapalování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Mě to dělá taky a hlavně když je velké teplo tak i po zastavení cca 20 min nestartuje . Proházel jsem kde co z tátové 1.6 a pořád nic už jsem to docela vzdal. Půjčil jsem si čerpadlo škrt klapku svíce filtr nový ale bez zlepšení. Mě se stále ukazuje hláška chyba hlavní relé motoru i to jsem koupil hláška po smazání za pár hodin naskočí opět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Honza: Možná bych se zaměřil na zapalovací modul a zkusil ho vyměnit tím způsobem "pokus - omyl", když máš ještě druhou 1.6ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Spíše řídicí jednotka motoru, půjčit nebo koupit do 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Zapalovací modul také vyměněn i řídící jednotka naštěstí mám dobrého kamaráda ve škodě auto takže poradí pomůže přinese z práce ale stejně nic. V nějakém škodováckém systému se jim objevila stejná závada ale ta byla vyřešena výměnou toho cvakajícího ventilu. U mě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.