MiraXP Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) Zdravím, tak asi budu muset opravdu měnit kat. Co říkáte na toto ? http://www.primavyfu...i-katalyzatory/ Případně, šel by tam kat z Fábie II. 1,2 44kW ? Editováno: 4. Květen 2012, autor: MiraXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 V žiadnom pripade 44KW ma uplne inu hornu prirubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 V žiadnom pripade 44KW ma uplne inu hornu prirubu. Jsem si to myslel, ale kdosi se mi snažil namluvit, že je to stejné .... To samé platí, předpokládám, i pro slabší varianty jedničkové Fábky (40 kW) ? Ta příruba má také jiné rozteče ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 40 a 44KW su zhodne 47-51KW su zhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_f77 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Zdravím, dá se použít na 1.2 47kW BME katalyzátor z motoru 1.2 47kW AZQ ? příruba je zřejmě stejná, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 (editace) Budu muset koupit nový kat (1.2 47kW BME), na posledních emisích jsem to měl o prsa hodně čínské závodnice. :-) Na škoda díly mají origo za cca 15 000 Kč, a nějaký výroba EU za 6 300 Kč. Který mám koupit, respektive nekoupit?? Není ten levnější moc velké šidítko?? Moc s tím autem nenajezdíme, jen tak na dožití (auta). Dík Editováno: 6. Prosinec 2019, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.