Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Abych měl v rovině podlahu se sklopenýma sedačkama, musím mít výsuvnou mezipodlahu,nebo stačí ta s up.elementy?Mohl by mi to někdo důkladně nafotit? díky

• 8 měsíců později...

Ahoj, potřebuješ dvojitou podlahu, aby jsi měl podlahu komplet v rovině... taky ji sháním...

jedna podlaha se mne vali doma v garazi....

Upraveno od davidek.c

Ahoj, na Superb Combi??? měl bych zájem, máš nějakou představu o ceně??? díky a měj se...

bohuzel sedan...daval jsem ji pryc kvuli hudbe co jsem daval...

aha, škoda, ale díky moc za nabídku...

• 1 rok později...

nejde jen o podlahu , musíš mít i boky podlahy a záleží jestli máš v kufru ty stříbrný lišty na fixační hrazdu... u nás v práci se vyrábí tato podlaha :kol-31: ,

Omlouvám se, beru podlahu, jako bočnice + desku samotnou, to je pro mě komplet... nebyla by šance ji koupit??? díky... 

Upraveno od Deepness

když sem se díval (chtěl jsem jí pro sebe do supa combi) na výrobní lince tak já mám v kufru ty stříbrný lišty na stavitelnou fixační hrazdu utopený zároven s kobercem, a jde o to že dvojitá podlaha  má ty lišty zároven s podlahou cca a nákladovou hranou (to jsem viděl na vzorovém kuse u nás v závodě) jelikož jsem na lince nezkoumal boky jen podlahu tak nevím přesně jco obnáší za úpravu na zvednutí lišty , ty pro nás děla sousední firma... 

mám to ůplně stejně jako ty... ale upřímě tu hrazdu s těmi stříbrnými lištami nepotřebuju, takže pokud by nato čistě pasovala (bez úprav) dvojitá podlaha tak to klidně oželím... že to bude schované a nebude vidět... :-)

Dovolím si poznámku - když zvednete podlahu, zůstane ještě problém s úložným prostorem na boku kufru - nepůjde kloudně otevřít. Platí samozřejmě jen v případě, že ho máte uzavíratelný. 

to by neměl , protože boční klapky se otvírají cca 15cm od koberce.(kombi)

• 2 týdny později...

snad v týdnu se zajdu podívat na výrobní linku a okouknu tu dvojitou podlahu co je třeba ...

• 2 týdny později...

to by neměl , protože boční klapky se otvírají cca 15cm od koberce.(kombi)

To máme tedy asi jiné auto - já to mám přesně takto

Kufr bez dvojité podlahy, s bočními schránkami, s lištami, bez výsuvné podlahy. Pod ním už je hned rezerva. 

post-22517-0-12149800-1393140666_thumb.j

Upraveno od boss-ivoss

Tak to máme všichni, jenže jestli jsi někdy viděl dvojitou podlahu, tak je podle kolejnic, které tam teď máš, tudíž na bocích zůstává místo na odklopení.

post-9491-0-61713200-1393147590_thumb.jp

pro upřesnění když chceš mít v autě říplatkové lišty s hrazdou tak máš ty stříbrné lišty vodorovně s kobercm  kufru a klapky se otvírají cca 10 cm od koberce (boční obložení vyrábý Ideal automotive v čr) a když chceš dvojitou podlahu tak máš práve ty boční lišty zároven s nákladovou hranou + jsou tam ty černé plasty (vyrábý Eugen Wexler Rokycany )do kterých se zajištuje dno dvojité podlahy , tím jak je výš ta dvojitá podlaha tak nevidíš těch cca 10 cm klapky (spodní část) celá dvojitá podlaha + ty plast. boky se kompletují u nás Borgers Rokycany a pak hurá do automobilky,

u jedničkové a dvojkové octavie se dvojitá podlaha zkladala z 2 boku a podlahy tam byla bezproblémová montáž i demontáž z auta , tady to nejde jen tak,,

Upraveno od jirka toledo

• 4 měsíce později...

Vse vyse recene je jasne ...... jen chybi zaver..... jde ji tedy dodatecne namontovat a kdyz ano tak kde ji koupit a za kolik? Tom

ano jde,  ale počítej že pod 10tis to nebude , a jedině objednat ve škodovce

Taky si myslím, jen ta podlaha stojí přes 8000 Kč, plus boční výplně (každá přes 1000 Kč) a nevím jestli k tomu nepatří držáky na pozicích č.12 a 13. Každý z nich stojí 482 Kč. Kdyžtak mě opravte, já přesně nevím, co tam patří.

post-32075-0-28489200-1405971717_thumb.jpost-32075-0-18433600-1405971722_thumb.j

• 6 měsíců později...

Já chtěl tu dvojitou a omylem objednal ty hlinikove uchyty a lyziny. Ta v OBI koupil palubky, dvě latě. Vyndal polystyrenovou desku. Na dno kufru dal starý koberec a nahoru na tu palubkovou pohlahu dal ten skodovacky koberecek. Cena 1tis. Kdyz chci mohu pouzit i ty hlinikove rozdělovníky z puvodni podlahy. Ale original je mnohem pohodlnejsi na manipulaci. To je jasne. :-)

• 1 rok později...

Pawouk - prosím tě byl by jsi tak hodný a mohl by jsi mi poslat z Etky čísla dílů z té podlahy č. 12, 13, 14, 15??? díky moc... Martin

Ahoj, díky moc...

• 1 měsíc později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně Superba II Combi na spaní v kufru. Lze tam dodělat nějaké dvojité dno jako jsem měl v Octavii nebo jak to funguje ? Mám tam po bocích stříbrné lišty na uchycení sítě a zarážky. Je teda nějaká možnost jak sklopit sedačky a být se dnem kufru v rovině? Je potřeba něco dokupovat ? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.