Publikováno Květen 8, 201213 r Abych měl v rovině podlahu se sklopenýma sedačkama, musím mít výsuvnou mezipodlahu,nebo stačí ta s up.elementy?Mohl by mi to někdo důkladně nafotit? díky
Leden 19, 201312 r Ahoj, potřebuješ dvojitou podlahu, aby jsi měl podlahu komplet v rovině... taky ji sháním...
Leden 19, 201312 r jedna podlaha se mne vali doma v garazi.... Upraveno Leden 19, 201312 r od davidek.c
Leden 20, 201312 r Ahoj, na Superb Combi??? měl bych zájem, máš nějakou představu o ceně??? díky a měj se...
Leden 26, 201411 r nejde jen o podlahu , musíš mít i boky podlahy a záleží jestli máš v kufru ty stříbrný lišty na fixační hrazdu... u nás v práci se vyrábí tato podlaha ,
Leden 27, 201411 r Omlouvám se, beru podlahu, jako bočnice + desku samotnou, to je pro mě komplet... nebyla by šance ji koupit??? díky... Upraveno Leden 27, 201411 r od Deepness
Leden 27, 201411 r když sem se díval (chtěl jsem jí pro sebe do supa combi) na výrobní lince tak já mám v kufru ty stříbrný lišty na stavitelnou fixační hrazdu utopený zároven s kobercem, a jde o to že dvojitá podlaha má ty lišty zároven s podlahou cca a nákladovou hranou (to jsem viděl na vzorovém kuse u nás v závodě) jelikož jsem na lince nezkoumal boky jen podlahu tak nevím přesně jco obnáší za úpravu na zvednutí lišty , ty pro nás děla sousední firma...
Leden 27, 201411 r mám to ůplně stejně jako ty... ale upřímě tu hrazdu s těmi stříbrnými lištami nepotřebuju, takže pokud by nato čistě pasovala (bez úprav) dvojitá podlaha tak to klidně oželím... že to bude schované a nebude vidět... :-)
Leden 31, 201411 r Dovolím si poznámku - když zvednete podlahu, zůstane ještě problém s úložným prostorem na boku kufru - nepůjde kloudně otevřít. Platí samozřejmě jen v případě, že ho máte uzavíratelný.
Únor 14, 201411 r snad v týdnu se zajdu podívat na výrobní linku a okouknu tu dvojitou podlahu co je třeba ...
Únor 23, 201411 r to by neměl , protože boční klapky se otvírají cca 15cm od koberce.(kombi) To máme tedy asi jiné auto - já to mám přesně takto Kufr bez dvojité podlahy, s bočními schránkami, s lištami, bez výsuvné podlahy. Pod ním už je hned rezerva. Upraveno Únor 23, 201411 r od boss-ivoss
Únor 23, 201411 r Tak to máme všichni, jenže jestli jsi někdy viděl dvojitou podlahu, tak je podle kolejnic, které tam teď máš, tudíž na bocích zůstává místo na odklopení.
Únor 23, 201411 r pro upřesnění když chceš mít v autě říplatkové lišty s hrazdou tak máš ty stříbrné lišty vodorovně s kobercm kufru a klapky se otvírají cca 10 cm od koberce (boční obložení vyrábý Ideal automotive v čr) a když chceš dvojitou podlahu tak máš práve ty boční lišty zároven s nákladovou hranou + jsou tam ty černé plasty (vyrábý Eugen Wexler Rokycany )do kterých se zajištuje dno dvojité podlahy , tím jak je výš ta dvojitá podlaha tak nevidíš těch cca 10 cm klapky (spodní část) celá dvojitá podlaha + ty plast. boky se kompletují u nás Borgers Rokycany a pak hurá do automobilky, u jedničkové a dvojkové octavie se dvojitá podlaha zkladala z 2 boku a podlahy tam byla bezproblémová montáž i demontáž z auta , tady to nejde jen tak,, Upraveno Únor 23, 201411 r od jirka toledo
Červenec 21, 201411 r Vse vyse recene je jasne ...... jen chybi zaver..... jde ji tedy dodatecne namontovat a kdyz ano tak kde ji koupit a za kolik? Tom
Červenec 21, 201411 r Taky si myslím, jen ta podlaha stojí přes 8000 Kč, plus boční výplně (každá přes 1000 Kč) a nevím jestli k tomu nepatří držáky na pozicích č.12 a 13. Každý z nich stojí 482 Kč. Kdyžtak mě opravte, já přesně nevím, co tam patří.
Únor 7, 201510 r Já chtěl tu dvojitou a omylem objednal ty hlinikove uchyty a lyziny. Ta v OBI koupil palubky, dvě latě. Vyndal polystyrenovou desku. Na dno kufru dal starý koberec a nahoru na tu palubkovou pohlahu dal ten skodovacky koberecek. Cena 1tis. Kdyz chci mohu pouzit i ty hlinikove rozdělovníky z puvodni podlahy. Ale original je mnohem pohodlnejsi na manipulaci. To je jasne. :-)
Červenec 15, 20169 r Pawouk - prosím tě byl by jsi tak hodný a mohl by jsi mi poslat z Etky čísla dílů z té podlahy č. 12, 13, 14, 15??? díky moc... Martin
Srpen 17, 20169 r Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně Superba II Combi na spaní v kufru. Lze tam dodělat nějaké dvojité dno jako jsem měl v Octavii nebo jak to funguje ? Mám tam po bocích stříbrné lišty na uchycení sítě a zarážky. Je teda nějaká možnost jak sklopit sedačky a být se dnem kufru v rovině? Je potřeba něco dokupovat ? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.