Přejít na obsah

zavírání oken klíčem

milan1971

Doporučené příspěvky

Zdarec,hledal,ale nenašel:když odemknu auto klíčem v zámku a podržím,tak sjedou i okna,ale když chci zamknout tak to nejde ani zamknout ani nevyjedou okna-zamknou se jen dveře řidiče(mechanicky).může to být vadným mikrospínačem?ještě jsem si všiml-když oddělám spodní zaslepku u zámku,tak jetam takový šroub na 6ti hran,je u něho písmeno L(jako links),ale na straně kde je R žádný šroub nemám-má tam vůbec být?jestli ano nemůže to být tím,že tam není?Když otočím klíčem na zamknuto tak to ani necvakne.Není to jen otázka nastavení komfortu?Mám 2,5 generaci a Vaga nemám.

Neměl by někdo schéma zámku?

NIKDO? :kol-32:

Tak si odpovím sám:bude to jeden z mikrospínačů co jsou uvnitř zámku,má funci zamykání a dojezd oken,bud je vadný nebo je na něm studený spoj,zkusí propájet,když by to nepomohlo,tak nový zámek kupovat nebudu,zas tak významná funce to není.Neberte to jako,že si z vás dělám srandu,když si odpovím,ale tohle jsem za těch 5dnů zjistil,tak se chci podělit,kdyby měl někdo problém se zámkama.Chtěl jsem přidat zroj informací,ale admin. tyto stánky nepovoluje(asi konkurence ) :kol-29:

Editováno: , autor: milan1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...