Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim vas,mohol by mi niekto poradit ,kde patri tato suciastka k celustiam. Vyberal som oblozenie a ani som si nevsimol odkial to vypadlo.Mohli by ste mi napisat,alebo na nejakom obrazku ukazat presne osadenie do tych celusti. Vopred vam velmi pekne dakujem.

post-41205-0-14733000-1336844744_thumb.j

už je to pár let co jsem to dělal ale myslím že je to samostav, nějaká zbytečná pružina ti nezbyla? podívej se na druhém kole kam to patří

• Autor

ano mam zvysnu pruzinu aj viem podla dielenskeho manualu,kam to ulozit,ale ako presne ho tam osadit to teda neviem.to nieje vidno na tych nakresoch z manualu. Zaujima ma len ten cudlik,ktorym smerom ho otocit.Smerom pod auto,alebo smerom von spod auta,ku kolesu,alobo to ma niekde zapadnut? taku malu dierkusom nikde na celustiach nenasiel.

jo je to klínek samostavu který má být v horní rozpěrce shora dolů úzkou částí a zachycena pružinkou do dírky dole v čelisti, když sundáváš buben a nejde ti dolů tak právě ten klínek zvedáš přes závit v bubnu šroubovákem ale mě buben vždy spadl sám

• Autor

uz to mam vyriesene,dakujem ben06 za pomoc.Dakujem :kol-47:

Upraveno od lacream

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.