Publikováno Květen 12, 201213 r Prosim vas,mohol by mi niekto poradit ,kde patri tato suciastka k celustiam. Vyberal som oblozenie a ani som si nevsimol odkial to vypadlo.Mohli by ste mi napisat,alebo na nejakom obrazku ukazat presne osadenie do tych celusti. Vopred vam velmi pekne dakujem.
Květen 12, 201213 r už je to pár let co jsem to dělal ale myslím že je to samostav, nějaká zbytečná pružina ti nezbyla? podívej se na druhém kole kam to patří
Květen 12, 201213 r Autor ano mam zvysnu pruzinu aj viem podla dielenskeho manualu,kam to ulozit,ale ako presne ho tam osadit to teda neviem.to nieje vidno na tych nakresoch z manualu. Zaujima ma len ten cudlik,ktorym smerom ho otocit.Smerom pod auto,alebo smerom von spod auta,ku kolesu,alobo to ma niekde zapadnut? taku malu dierkusom nikde na celustiach nenasiel.
Květen 12, 201213 r jo je to klínek samostavu který má být v horní rozpěrce shora dolů úzkou částí a zachycena pružinkou do dírky dole v čelisti, když sundáváš buben a nejde ti dolů tak právě ten klínek zvedáš přes závit v bubnu šroubovákem ale mě buben vždy spadl sám
Květen 12, 201213 r Autor uz to mam vyriesene,dakujem ben06 za pomoc.Dakujem Upraveno Květen 12, 201213 r od lacream
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.