Petros7 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Ahoj, jde dodatečně namontovat deaktivaci airbagu spolujezdce? Máte někdo zkušenosti? Musí se dodat signalizace vypnutého airbagu do středového panelu nad tlačítko výstražných světel + vypínač na bok palubní desky. Nikde jsem tyto díly neviděl k dokoupení, tak nevím.. díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 ano jde to musí se to domontovat a pak pokud to není nakódovaný v jednotce bagů tak to tam povolit. Musel by jsi koupit díly buď to z vrakáče nebo nový ve škodě. Přepínač 5J0 919 237 signalizace 5J0 919 235 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 díky, pokusím se to někde sehnat a asi nechat udělat.. ten vrakáč je dobrej nápad ale pro zajímavost bych chtěl vědět kolik to vyjde origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 No tak ti nevím, zda nemusíš měnit ŘJ Airbagu,protože pochybuju dost o tom, že ŘJ bez bagu, umí vypínat Airbag spolujezdce. U FII fc.to na 90procent nejde, už sem po tom také pátral. ŘJ pro vypinatelný bag má jiné číslo! Takže zkoušel to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Chtěl jsem se zeptat kde je možno sehnat signalizaci vypnutého airbagu spolujezdce? Nikde to nemůžu najít. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Myslim ze to neni problem domontovat pretoze to je len odpor ktory vlastne nahradzuje bag ako by tam bol a tak riadiacka nehlasi chybu len je problem ked ta zastavia policajti a nemas to zapisane v papieroch uz som sa na to informovl pretoze som to planoval aj ja dorobit ked ze sa nam narodil krpec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) S policajtama je to blbost. Deaktivovat si to můžeš přes diagnostiku v servisu a taky se to nikam nezapisuje... Hlavně v papírech to není. Pozná se to jen podle VIN. V techničáku, ani velkým není ani řádka. Maximálně, pokud by se něco stalo, tak samozřejmě je to nelegální úprava a nemá to tam co dělat, ale to je spíš na pojišťovně. Editováno: 19. Listopad 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ahoj kluci, mam problem: před rokem jsem přes Vag deaktivoval airbag spolujezdce : O.K. a ted když jsme to vracely zpět tak vyskočila zavada - vadná řídící jednotka. dle ETKY by tam mel být 1JO 909 603 A a náhrada AS - ale žadnou nemohu sehnat:( mam možnost koupit ale jen 1JO 909 603 dotaz: 1) lze použít i jiný kod? 2) na co vše si dát pozor? udajně musí být i stejná "revize" 3) co vše se musí sundat na tunelu než se dostanu k jednotce co je u plynu?(bez loketky ) dekuju rg mam O1, AGR, 1997, 2 airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Myslím, že takovou jednotku bez CANu na dva bagy mám doma. Ale pochybuju , že je ji třeba měnit. Někde máte chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 pepa007: diky. napada te co by to mohlo byt? volant nebyl sundan ani nebylo nic za ten rok delano s elektrikou. doted nebyl ani zadny problem s konektory----preci jenom uz je to veteran podival by jsi se pro jistotu zda-li ji mas doma? cena? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Mám k dipozici 1J0 909 603 Písmeno na konci není žádné. Podle roku výroby bys měl mít totéž. Nedívej se podle Etky ,ale přečti na jednotce nebo VAGem. VAGem jsem vyčetl AS Tedy jednotka airbagu je 50pinová a má označení 1J0 909 603 AS Editováno: 13. leden 2013, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.