Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím a pozdravuji místní experti

jsem majitelem felicie s elektrickými okýnky. Bohužel jsem při první servisní prohlídce zjistil, že přední okýnko spolujezdce má nefunkční motorek stahování. A proto že to řeším už přes rok jsem chtěl tento problém definitivně vyřešit.

Napadlo mně si koupit na vrakáči celej mechanismus+čalounění ručního stahování. cc600. Ale dá se to prohodit???

Možnost je i koupit novej motorek okýnka, ale ten vyjde bez montáže přes 2500.

Pak by se to třeba dalo nahradit jiným elektrickým stahováním, ale o tom už vůbec nic nevym

Díky za každou radu

Vloženo

Zdarec, přehodit se to dá. Ale musíš přehodit komplet stahovačku, okno použiješ svoje. Přehodíš tapec, montneš kliku a máš hotovo. Nepíšeš, zda-li máš origo stahování oken z fabriky... Pokud ano, odchází na stahovačce silon. Nedá se vyměnit, musíš koupit celou stahovačku za 2200,-kč (bez motorku). S motorkem to stojí 4800,-kč. Ale neznám případ, že by odešel motorek. Spíš je problém v seklé kabeláži v průchodce dveří. A pokud bys chtěl montovat univerzál motorek, pak to nejde. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

Vloženo

dík za info

problém s tim je že bylo na tu stranu bouraný, takže motorek je dead. složitej příběh :D

jinak jsem s vyměněnín všeho kromě skla počítal a s příspěvku nahoře jen ukazuje že poměr výkon-cena hovoří pro downgrade

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...