cuzik Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 koupil jsem origo lednici do supa a nejde mi tam dat, chtel bych vedet jestli tam je jinny ramek nez na vak na lyze kluci poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 prepac za OT ale kde si ju kupil aj ja mam zaujem o chladnicku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ahoj, povedlo se vyřešit? Mám vak na lyže a chtěl bych na léto lednici. Existuje nějaký "nacvakávací" rámeček? Aby to tam šlo připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 asi napiš cuzikovy sz, jelikož tohle téma nikdo nesleduje, na sraze sem viděl, že ji tam určitě má, takže to nějak vyřešil, ale jak to nevim, měl tam nějakej napínák, ale on ti určitě řekne víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 dík ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 mam moznost origo lednici mit za 2000, mel by nekdo zajem? Ja ji asi nevyuziju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.