Publikováno Duben 28, 201114 r pri transportu a naslednym nasazenim se jakoby strop prohnul ( zlomil) jde to podle vas nejak vypodlozit ? opravit ? kdyz se sedi vzadu je to dost videt . predpokladam ze se to asi casem samo nesrovna. podlepit ? preflokovat ? co s tim
Červen 10, 201213 r Zdar borci,nevite někdo jak se dá opravit odchlípující stropnice je trochu naražená a tak je to místo odchlipu vidět z venku u spolujezdce.Měnil jsem stropnici a po dvouhodinové vyčerpávajíci dřině taková blbost co je vidět. Díky
Prosinec 8, 201311 r zdravim chlapy mam ocII a mam vnitrni strop potazny bile chtel bych to na cerno muze te mi nekdo poradit jaky material na to ma pouzity a v popripade zda to tam mam lepit nebo nejak nasponkovat? diky za rady
Listopad 19, 201410 r zdar lidi potrebuji tohle sundat abych odelal stropnici jak na to prosim nikde jsem to nenasel.dik za rady Upraveno Listopad 19, 201410 r od marcusfabie
Listopad 20, 201410 r inac jak som si menil antenu tak som potreboval "trochu" demontovat stropnicu a na hento som pozeral aj ja...nepodarilo sa mi to dat dole ale antenu som vymenil ....som dost zvedavy ako na to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.