bobor Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Libero1071, musímTi poďakovať. Ja som bol taký znechutený z toho všetkého po čítani tohto fóra, že som síce cievky prehodil, ale po naštarovaní sa motor správal rovnako, tak som sa zmieril s tým, že sú to tlaky. Po prečítaní tvojho príspevku som teraz skočil do garáže a hurá. Chyba je na treťom valci, takže to vyzerá na cievku. Aspoň to bude za menej. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Haniss:tak nevím....mám najeto 250tisíc...od 160cca to žere olej cca na 5000km 1litr....auto trošku kouří...ale jede jak z praku a jinak v pohodě motor:-)))servisák říká že dokavaď žraní oleje není víc a moto funguje mám to nechat....jo a jezdím hodně po dálnici.....:-)ve škodovce mě řek,li že při vysokém zatížení,na dálnici,je možnost až 1 litru oleje na 5000km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Jasně, mám to podobně jak ty. Po výměně hlavy ve 105tis km m auto začlo žrát olej. Dolívám 0,5l na 2500km, takže tak samo jako ty. Najeto zatím 45tis km a spotřeba oleje pořád stejná.Taky to neřeším dokud to jezdí. Ale může se stát, že to začne žrát hodně oleje a pak už to nemá cenu opravovat. Mluvím o spotřebě třeba 1l na 100km, kdy to jen kouří a nejede :-) Tohle potkalo kámoše. Já mám zatím štěstí, že mi to zatím žere málo a jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Takže po čase píšu, že problém s tlaky vyřešen. Proveden repas hlavy, tam bylo měněno několik ventilů, sedla, gufera, rozvody atd. Ujeto pár set km a zatím v pohodě. Olej neměmí hladinu, auto nekouří, a celkově to líp jede a motor už tolik nevibruje. Díky uživateli Hubo44 za rady a Malta za rozmluvení myšlenky auto prodat. Doufám, že bude nějaký čas sloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Hanzz a kdo dělal opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Autoservis Gut Vrbno p. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 a cena? ... teda pokud není tajná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Samozřejmě není. 11.600.- Není to teda překroužkované jak dopručoval Hubo, tak doufám, že to bude ok. Zatím to je v pohodě a kupodivu i katík je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 tak ať hlavně slouží bez komplikací dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.