Martin_SII Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 (editace) Ahoj Superbaci. Dnes mi několikrát spadl palivoměr a v MAXIDOTU zmizel dojezd. Po nastartováni je vždy chvili vše OK nebo ručička ukazuje plnou nádrž, ikdyž to není pravda. V pondělí se chystám na reklamaci a rád bych se na ně trochu pripravil. Editováno: 7. Červenec 2012, autor: Martin_SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7306 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 (editace) Ahoj jak jsi vyřešil ten problém, mně drží ručička po natankování doplna a ujetí cca 400 km pořád nahoře i když je v nádrži polovina Editováno: 30. Září 2012, autor: marek7306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_SII Vloženo 15. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Opraveno vymenou snimace hladiny paliva a tesniciho krouzku. 1K0919673AG a 1K0919133D Tohle je napsano v predavacim protokolu. Ted je to 2mesice a 3tis. km bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Kolik peněz? Já natankoval 58 litrů a na rafičce mi chybí 2 dílky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joannes Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Ahojte Superbaci Zlobi me trosku ukazatel paliva u Supa, natankuju plnou a na ukazateli zbyvaji jeste cca dva dilky, dnes jsem mel dojezd cca 150 km a dotankoval necelych 42 litru jen. Zrejme palivomer ukazuje o neco min, nez tam v realu je? Nevite, co by mohlo zlobit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joannes Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Nikdo nic? zadna zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ahoj, tam mi dneska také zastávkoval palivoměr. Ručička za jízdy padla, dojezd na Maxidotu také. Tak to asi vypadá na výměnu snímače hladiny paliva, ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠKODA SUPERB Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Ahoj pánové, vidím, že problém s palivoměrem netrápí jenom mě. Po tom co jsem prohledal internet, jsem zjistil, že většinou je na vině plovák v nádrži/snímač. Obvykle buď ručička palivoměru ani maxidot neukazují vůbec nic nebo ukazují špatné hodnoty. S problémem, který mám já jsem se ale ještě nesetkal. Ručička palivoměru je neustále vyvrácená úplně doprava, jakoby ukazovala více než plnou nádrž (ikdyž je motor vypnutý, prostě je úplně mrtvá a nikdy se nepohne). Zato palubní počítač ukazuje dojezd zcela v pořádku a přesně. I kontrolka upozorňující na nízký stav paliva se rozsvítí zcela normálně, když mi dochází palivo. Mechanik se i na to už díval a v plováku v nádrži problém není, což je logické, když maxidot ukazuje neustále dojezd, musí znát údaje o množství paliva v nádrži. Někoho by možná mohlo napadnout, proč to vůbec řeším, když údaje o dojezdu mám k dispozici a nefunguje mi ,,pouze´´ ručička, ale je to pěkně iritující, když to máte neustále před sebou a musíte se na to koukat. Už jsem i vyndal budíky a ručičku posunul doleva na pozici ,,prázdná nádrž´´, ale nevzpamatovala se...vlastně nevím jestli jsem to tímto expertním zásahem úplně nepohřbil. Že by nové budíky nebo jen motorek, co pohybuje ručičkou? Je to mimochodem rok 2009 sedan 2.0tdi 125 kW Dík všem za případné nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Ahoj, zkusil bych s tím zahýbat přes VAG (test akcích členů v přístrojové desce - 17 instruments) A uvidíš jestli je mrtvá... Popř. výměna nejspíš celých budíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Ahoj. Potřebuji poradit kde hledat chybu když při přidání plynu mi klesá ručička palivoměru když stojím na místě a nic nedělám ručička palivoměru je v normálu podle stavu paliva. Další věc co bych rád vyřešil je chyba na diagnostice kde mi to hlásí chybu nějakého relé vůbec nevím kde hledat. Měl jsem to auto do šroubku rozebrané kvůli výměně motoru tak jestli jsem nezapomněl zapojit nějaký konektor. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 (editace) A co takto sem tu chybu z diagnostiky dat? Nemame krystalovu gulu, ze by sme v nej videli chybu 'nejakeho' rele ... Editováno: 11. Červen 2017, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 2 minutami, Martttin napsal: A co takto sem tu chybu z diagnostiky dat? Nemame krystalovu gulu, ze by sme v nej videli chybu 'nejakeho' rele ... Chyba P0480 je to v nadpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 No skor som myslel, ze by si sem dal vypis z diagnostiky. V tom nadpise som to sam prehliadol. Ako pozeram, P0480 sa tyka ventilatora chladica, pochybujem, ze to ma nieco s palivometrom. Ale mozno sa mylim. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16864/P0480/001152 PS: zevraj predchadzajuci prispevok sa necituje, niekde to tu je v pravidlach (mne osobne to nevadi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Mam stejny problem s padanim rucicky paliva. Rano nastartuju,sviti plna nádrž,rozjedu se,vecer dojedu domu a rucicka je skoro dole. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.