berki1 Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Ahoj všem. Prosím o radu. Když mám vnitřní světlo zapnuté na otevření dveří, tak i po zamčení dálkáčem mi pořád svítí. Vypnout jde jen vypínačem. Prosím o radu kde je chybka a jestli jde nastavit časový interval vypnutí světla přes VAGO a pokud možno jak nebo po jaké době od zamknutí se má světlo vypnout. Děkuji všem za pomoc a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) Mě se zase rozsvicí za jízdy, třeba když vlítnu do díry, navíc když zhasíná (pozvolna) tak z palubky jde takovej divnej zvuk, jako když někdo drnkne na strunu ( je to o nervy když to udělá 20x za jízdu). Nevíte někdo kde je to relátko (nebo co to je) které ztlumuje pozvolna inter. osvětlení. Tam asi bude problém i u kolegy. Světlo také musím mít vypnuté ručně. Navíc vše ostatní funguje, když otevřu dveře, tak červená světýlka ve dveřích normálně svítí a i signál rozsvícených světel funguje. Dveřní mikro. spínač jsem už repasoval. Díky moc za radu. Jsem na emailu: jenda.malek@seznam.cz nebo icq 310298833 dík Editováno: 26. Červenec 2012, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 po zamknutí musí zhasnout hned. Jen po odevření dveří mu to chvilku trvá-pokud nemáš klíček ve spínačce v poloze 1 (svítící kontrolky nebo jízda). Rozebrat a podivat se na to přepínání. Kolegovi se to u mojí úplně rozkočilo a vod tý doby to pořádně nedrží polohy a taky to někdy svítí furt bo se to tam nějak propojuje. Rozrberu, složím a je klid do tý doby, než to někdo začne ladit a testovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Díky všem za pomoc. Už jsem to vyřešil. Chybka byla ve špatném kódu v komfortce. Buď mi světlo zhaslo a nešel otevřít kufr, nebo naopak. Potom jsem zjistil, že kódy do Vag pro komfortku se sčítají, tudíž kód je 00010 a vše maká jak má. Ještě jednou díky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 30. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Tak po dvou dnech trápení jsem v koncích. Světlo občas zhasne a občas svítí i při jízdě, nebo se samo zapne. Svítí i po zamčení dálkou. Vag neukazuje žádnou závadu a mechanicky je světlo v pořádku, měl jsem ho rozdělaný. Poraďte prosím. Jsem z MB a kdyby měl náhodou někdo chuť se na t o mrknout, přijedu. Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem dal místo žárovek diody a myslím si, že to začalo po nakódování otevírání kufru dálkáčem. Díky všem za pomoc a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Když mi zůstavalo zapnuté boční stropní světlo, tak pomohlo pouze vyčištění kontaktů uvnitř. Je to hliník a ten časem zkoroduje a je třeba ho nečím mechanicky očistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 31. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Tak kontakty jsem vyčistil, ale tím to nebylo. Měřil jsem + drát a jde tam pořád šťáva. Já to vydím buď na špatnej kód pro řídící jednotku, nebo K O jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 9. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Tak vše již vyřešeno. Hledal jsem a pátral a došel jsem k závěru, že je to pátýma dveřma. Malé štelování zámku a vše je OK. Jen je divný, že mi nesvítila kontrolka otevřených dveří na palubovce a světlo svítilo. Je to záhada. Díky všem za radu a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák Šafr Šafránek Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Jestli se k tomu ještě někdo vyjádří, co si a kde šteloval na zámku v pátých dvěřích?? s tím světlem mám totiž stejný problém, začlo mi to svítít i po zamknutí auta a nehasne ani pri zapnutí klíčku pred nastartovanim kdy to driv zhaslo. - dyztak meila : safrikk@seznam.cz Díky moc všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Tak koukám pánové, že mám ten samý problém. Zatím se mě do toho nechce, je takové vedro a nechce se mě přemýšlet. Až bude líp. venku budu pátrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 V zámku pátých dveří jsou 2 spínače.Jeden na kontrolku otevření,nebo maxidotní obrázek a druhý pro komfortku= světlo interieru a odskok zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Nemůžeš jsem dát nějaké foto prosím kde to přesně je? Mám taky ten problém po otevření dveří a zavření svítí pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miška 41 Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Dobrý z mám taky problém se stropními světly když auto otevřu tak se mi rozsvítí a svítí furt pokud to nevypnul.Az když auto zamknu tak to už nesviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.