Publikováno Listopad 6, 200618 r Příští rok někdy na jaře bych už snad mohl koupit OII, zatím nevím jak na tom budu s penězma.Zatím čistě teoreticky by mně zajímala cena v konfigurátoru jak je realná?Zde je odkaz na moji konfiguraci http://cc.skoda-auto.com/cc/controls/print...nce=1∂=summCo vy na to? Díky za připomínky či náměty.P.S Kdyby to bylo OT nebo nevhodné, tak se omlouvám a prosím o smazání. Upraveno Prosinec 13, 201410 r od Pawouk
Listopad 6, 200618 r Upřímně moc nechápu dotaz (ale nemyslím to zle).. pokud uvažuješ o O II s výbavou, jakou uvádíš, tak s cenou asi nic neuděláš.. Jinak jukni se na netu na stránky www.auto.asp2.cz tam Alesio nabízí možnost nějakých slev. Nevím detaily, ale za juknutí a zeptání to stojí..kdyžtak dej vědět, jestli budeš něco zjišťovat.
Listopad 6, 200618 r Autor asi jsi mi opravdu dobře nerozumněl. Mně zajíma, jak je cena v konfigurátoru realná, je mi jasné ža s touto výbavou a motorem to bude drahé díval jsem se na ty stránky, ale nevím jaké slevy jsi myslel na nové vozy či na nahrádní díly a doplňky? Upraveno Listopad 6, 200618 r od Lancelot
Listopad 6, 200618 r asi jsi mi opravdu dobře nerozumněl. Mně zajíma, jak je cena v konfigurátoru realná, je mi jasné ža s touto výbavou a motorem to bude drahédíval jsem se na ty stránky, ale nevím jaké slevy jsi myslel na nové vozy či na nahrádní díly a doplňky? myslel slevu na nové vozy: www.auto.asp2.cz
Listopad 6, 200618 r Jinak ve Škodovce jde bez problému domluvit něco kolem 7 procent sleva. Nekdy a někteří i víc. Ceník je v dnešní době informativní a cena je o dohodě P.s. vykašlal bych se na zadní stěrač
Listopad 6, 200618 r pozor, ja si myslim, ze tahle vybava te vyjde levneji, kdyz si ji rovnou takhle objednas nez kdyz si objednas treba clasic nebo tu potom a eleganci si z ni v podstate "udelas" pres ty stranky. jinak cena asi realna je, ale verim, ze kazdy salon jakozto obchodnik ti s cenou je schopnej urcitym smerem hejbnout...
Listopad 6, 200618 r začni tím, že škrtneš ze seznamu ten Stream. Kup si ho tady na bazaru za 3 t. a máš hned 8 litrů doma. Za víc ten xindl stejně nestojí.
Listopad 6, 200618 r Přesně tak..Nevím detaily, jen jsem si tam všiml těch slev a nejsou špatné, stálo by za to, zjistit detaily. Jinak máč na mysli srovnání s jinými výrobci..třeba za ESP nebo tak?
Listopad 6, 200618 r aha, blbě jsem to pochopil, nevedel jsem, ze umi slevu. sorry ja kdyz auto kupoval, tak jsem dostal asi 7 nebo 8%, vic uz je podle me nerealny, pokud allesio umi 9%, zkusil bych ho, ale urcite bych chtel vedet, jakym zpusobem ji dosahuje
Listopad 6, 200618 r Objednával jsem v salónu přes firmu která od nich pár aut má a 9% dolů. A pak se to jen před podpisem smlouvy napsalo na mě a hotovo
Listopad 6, 200618 r na zadni sterac bych se vykaslal uplne, stream s loketkou sezenes levnejc apod. ...
Listopad 6, 200618 r Příští rok někdy na jaře bych už snad mohl koupit OII, zatím nevím jak na tom budu s penězma.Zatím čistě teoreticky by mně zajímala cena v konfigurátoru jak je realná? Zde je odkaz na moji konfiguraci http://cc.skoda-auto.com/cc/controls/print...nce=1∂=summ Co vy na to? Díky za připomínky či náměty. P.S Kdyby to bylo OT nebo nevhodné, tak se omlouvám a prosím o smazání. Poslal bych tuto konfiguraci na nekolik prodejcu a cekal, co nabidnou. Jen si nejsem jisty, zda to poslat jako hromadnou postu, aby vsichni videli, kam jsi to poslal. Ani "skryta" kopie to neresi
Listopad 6, 200618 r na zadni sterac bych se vykaslal uplne, stream s loketkou sezenes levnejc apod. ... loketku bych si nechal, ale zadni sterac je podle me opravdu vcelku nepotrebnej
Listopad 6, 200618 r Abys měl alespoň orientačně přehled o slevách, tak mrkni sem. Kdybych takové auto kupoval já, tak bych vzal paket Dynamic ve světlé, což jsou světlé plasty a černé sedačky, optimální varianta pro vzhled i údržbu
Listopad 6, 200618 r na zadni sterac bych se vykaslal uplne, stream s loketkou sezenes levnejc apod. ... loketku bych si nechal, ale zadni sterac je podle me opravdu vcelku nepotrebnej Loketku mám taky a nedám na ní dopustit. A zadní stěrač občas použiju při couvání třeba na parkovišti, jen pro orientaci.. jinak za jízdy není fakt třeba, okno se vůbec nešpiní Upraveno Listopad 6, 200618 r od Jirik.DC
Listopad 6, 200618 r Autor jo díky vám všem za vaše info ale jak říkám koupě snad až příští rok na jaře, takže teď dá se říct pouze spekuluji to rkonf-jo automodul znám právě proto se mi ta cena v konfigurátoru nepozdávala Upraveno Listopad 6, 200618 r od Lancelot
Listopad 6, 200618 r jo a ještě je tam nějaký rozdíl pokud to bude na leasing? Pokud se jedná o cenu tak Ne, maximálně ti ještě může leasingovka nabídnout nějakej bonus ke smlouvě
Listopad 6, 200618 r Autor tak zatím měl jsem měl všechna auta na leasing tohle bude třetí (Škofin) tak by se mi mohli nějak odměnit
Listopad 6, 200618 r Nejsi vlastníkem, všechno musíš konzultovat a řešit s leasingovkou. Upraveno Listopad 6, 200618 r od Jirik.DC
Listopad 6, 200618 r Autor no s tím jsem nikdy problém neměl (s leasingovkou), ale fakt je ten, že jsem třeba neboural
Listopad 6, 200618 r , že jsem třeba neboural bouračka není problém, pokud to není totálka, jinak při krádeži je to humáč, ale to už je jiné téma
Listopad 6, 200618 r začni tím, že škrtneš ze seznamu ten Stream. Kup si ho tady na bazaru za 3 t. a máš hned 8 litrů doma. Za víc ten xindl stejně nestojí. No, jenže když si ho objedná, tak to bude mít v leasingu rozložené ve splátkách. když si koupí okleštěnou výbavu, bude cálovat leasing a ještě bokem dokupovat doplňky.....ale každému podle jeho chuti... P.S.: Na zadní stěrač nedám dopustit. Neumím si představit, že bych, ve snaze vycouvat z parkovacího místa, musel nejprve jako jantar vylézt z auta a hadrem otírat jinovatku, sníh, apod...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.