mirda21 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 zajed si do SKODOVKY tam ti auto kompletne prověří pokud je potreba prehrat software tak to udělaj rovnou a pak dostanes papiry 6listu o vadách a diagnostice. před koupí jsem měl auto napojené na pc byla tam vada akorát žárovka a žhaviče, po vymazání se chaby neukázali. Určitě nechám projet ve škodovce ještě jednou, čekám na objednáné věci abych je tam vzal na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) moc by se mi líbilo kdyby kolem displeje velkého rádia a klimatizace byl ten rámeček stříbrnej a taky ofuky levý a pravý u oken, nevíte někdo o něčem? Carbonové nechci. Jo a prosím mohl by mi někdo poradit jaký mám použít mycí prostředek na interiér? ( sedačky, přístrojová deska), moc díky Editováno: 22. Červen 2010, autor: mirda21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jo tak ty stříbrné ramecky taky schaním :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Nechci tu nikomu dělat reklamu, ale podívej se na www.skoda-parts.cz. Občas od něj něco beru a je to bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Nechci tu nikomu dělat reklamu, ale podívej se na www.skoda-parts.cz. Občas od něj něco beru a je to bez problémů no ale tam má jenom RS rámeček k rádiu ale ne k těm ofukům bočního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 no ale tam má jenom RS rámeček k rádiu ale ne k těm ofukům bočního skla. můžete mi doporučit nějaké kvalitní letní kola za rozumnou cenu a kvalitu? Rozměr 225/45 R17, na Octávku II, kombi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Já mám dotz hanzo a gumy P6000 v rozměru co uvádíš. Co se týče ALU, tak to záleží jen na tom co se Ti líbí. V rozměru 17 seženeš asi uplně vše. Důležitější jsou gumy a Ty bych ti doporučoval Pirelky P6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Já mám dotz hanzo a gumy P6000 v rozměru co uvádíš. Co se týče ALU, tak to záleží jen na tom co se Ti líbí. V rozměru 17 seženeš asi uplně vše. Důležitější jsou gumy a Ty bych ti doporučoval Pirelky P6000 no litáky mám originál Skodovácky 17 palců, ta tvoje pirelka moc dobrou chválu nesklidila na www.pneunet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 To je věc názoru v naší tak skvělé demokracii . Jinak Já jsem spokojen, za sucha je neutrhnu, v zatáčkách mi nepískají a na vodě drží (nejezdim jak magor), ale počítej s tím, že 17 jsou více tvrdé a poznáš to nejvíce při jízdě na čičistounech, kterých je např. v Praze jak nas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 To je věc názoru v naší tak skvělé demokracii . Jinak Já jsem spokojen, za sucha je neutrhnu, v zatáčkách mi nepískají a na vodě drží (nejezdim jak magor), ale počítej s tím, že 17 jsou více tvrdé a poznáš to nejvíce při jízdě na čičistounech, kterých je např. v Praze jak nas..... no já to řeknu takhle, jsem z třebíče a každý den jezdím, třebíč - brno + služební cesty, můj styl jízdy je abych pravdu řekl tak na spotřebu, takže s nikým nezávodím když je potřeba přidat tak jedu:-) nepotřebuji žádný sportovní obutí, a kočky skoro nepotkám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloos Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 (editace) Tak Ti tedy přeji dobrý výběr. Máš pravdu nejsou nejlepší, ale pro mne byla nejdůležitější i hodnota výdrže a ta je kolem 40.000-50.000 km. Mám na nich nalítáno cca. 10.000 km a musím říci, že stále vypadají jako nové . Jinak před tím jsem měl na fabce 1,9 TDI Dunlop F1 a ty byla také dobré. Nejlepší zimní gumy co jsem zatím měl byly Bridge Blizzak LM20 a nejhorší byly Fuldy. Jinak přeji mnoho štastných km a žádnýho zloděje Editováno: 23. Červen 2010, autor: Karloos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Tak Ti tedy přeji dobrý výběr. Máš pravdu nejsou nejlepší, ale pro mne byla nejdůležitější i hodnota výdrže a ta je kolem 40.000-50.000 km. Mám na nich nalítáno cca. 10.000 km a musím říci, že stále vypadají jako nové . Jinak před tím jsem měl na fabce 1,9 TDI Dunlop F1 a ty byla také dobré. Nejlepší zimní gumy co jsem zatím měl byly Bridge Blizzak LM20 a nejhorší byly Fuldy. Jinak přeji mnoho štastných km a žádnýho zloděje tak nikdo nic nedoporučí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 To bude tím že každej je spokojenej s něčím jiným.Já používám barum bravuris (16") a teď mám připravený barum bravuris 2 jsou za rozumnou cenu,mají měkčí směs takže perfektně držej jak za sucha tak i na mokru+jezdím i do prvního sněhu i v mrazech prostě můžu se na ně spolehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Michelin Primacy HP :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Michelin Primacy HP :palec2: když mám ve velkém techničáku uveden rozměr pneumatiky 225/45 R17 91W, můžu tam dát pneumatiku s označením 225/45 R 17 XL 94 W ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jaký má objem nádrže Octávka II. combi? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jj 55L stoho 7L rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) díky Editováno: 30. Červen 2010, autor: mirda21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 mám jeden dotaz, když mi motor běží na volnoběh tak mi někdy auto dělá tohle: normálně běží motor, normální vibrace ale někdy se mi zda jako by běžel a pak ten chod je takovej tezzi a zvetší se vibrace, je to tak na sekundu, nevím co by to mohlo být, někdy když stjím tak to pocítím a někdy ne, tak se ptám jestli je to jenom hloupej dotaz a nebo s tím má někdo zkušenost? díky Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 včera jsem ujel cca. 450 km, měl jsem průměrnou spotřebu 4,8l/100km, skoda Octavia II. 1.9TDi combi, je to normální spotřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 nepises jakou jsi mel prumernou rychlost, spotreba se odviji od toho jak to hobis, ja kdyz jedu s prumerem 90-100 km/h tak mam taky prumer kolem 5, ale kdyz jedu s prumerem 150-160 tak mam prumer 6-6.5, cili nejen spotrebu ale i rychlost je dulezite udat, az das komplet informace pak ti reknu jestli to je normalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 zdravim všechny chtěl bych se zeptat na radu mam možnost koupit OII s motorem 1.6 75 KW ale ma najeto poctivych 192000km je to prvni majitel servisovano neni to pro ten motor už moc nebo kolik to vydrži je tam dobra cena a k OI se mi nechce vracet diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda21 Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 zdravím, potřeboval bych poradit jaký rozvady vybrat na moji Octávku combi II., 1.9TDi, 77kW, rok 2006 typ BXE, vybral jsem tohle, může mi někdo říct zda je to dobře vybrané a pro které se rozhodnout? tady je orig - http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-rozvody-7_7?keyword=120026940 + vodní pumpa : http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-s-tesn-12_12?keyword=122050005 nebo sada : http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-4_4?keyword=122025986 moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 pokud je auto poctivě servisováno, tak ten motor má před sebou min dalších 150t km. Pročti si sekci motory 1,6 má své specifické poruchy, pokud se opraví, tak jede vesele dál (praskají tam odvětrávací hadice, občas čidla teploty a termostat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.