oct Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak to je fajn. Po tom adaptéru jsem se díval ale nikde jsem ho nenašel. Treba ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Jo děkuji. Ale my jsme to tady už řešili, ale běžný vozík má 7-pólů? Na těch stránkách se píše že 13-pólová je spíše pro karavany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Jinak teď jsem si uvědomil, že jsem v OI liftbacku vozil vzadu labradorku....a byla v pohodě....jen jsem měl plno chlupů v kufru ....a koukala jak dopředu, tak i dozadu...a OII na tom není hůř... el Sí Editováno: 12. Listopad 2006, autor: SieNo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Takže s největší pravděpodobností půjdu do liftbacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Takže s největší pravděpodobností půjdu do liftbacku. Tak at Ti dobre slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jo, díky ale ještě ho nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Milda - máš pravdu, mám aj to vybratie na spodnej časti nárazníka. Ale myslel som, že to majú všetky nárazníky štandardne, tak som to ani nepísal. Lancelot - kúp si vaničku a budeš spokojný. Kedysi sme mali Cane Corso (na vzhľad taká mohutnejšia doga) a ten sa do kufra v Golfe IV zmestil v pohode (ale bez plata) a tiež sa nám sem tam poblinkal. Ale odkedy sedel na zadnom sedadle a hlavu mal strčenú vpred medzi sedadlá, tak už mu nikdy nebolo zle. Iba más tak trochu oslintal (nám vpredu plece a sedadlá). Ale v Golfe bol poťah ako zo semišu, tak to po zaschnutí išlo veľmi ľahko dole. luke - na plato ho nepustím. Ostali by tam chlpy. Ja westíka najradšej vozím vo firemnom, to má béžový interiér a tam chlpy tak nevidno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Máš pravdu vanička nebude na škodu. Jak jsem ho párkrát vezl na veterinu ve Fabuli ve předu mezi nohama(jako spolujezdec) tak zažívací problémy neměl. Ale to byl ještě prcek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Na tuto konfiguraci financovanou na leasing bude sleva alespoň 12%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Opravdu? Tak jestli je to pravda, je to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Opravdu? Tak jestli je to pravda, je to fajn. Smím ti poslat e-mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) Opravdu? Tak jestli je to pravda, je to fajn. Smím ti poslat e-mail? Nevidím důvod, proč ne. Můžeš Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Kdyžto tady řešíte tu cenu, tak proč si kupuješ za cca 600 000 novou a nekoupíš si radši předváděčku nebo rok starou za 500 000 s "výbavou snů" a 2.0 TDi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 třeba proto, že vsichni víme, jak je s predvadeckama zachazeno, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 no to je fakt ... ale stejně si radšim koupim ojetou z "bazaru" (lehce) než uplně novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andysek Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Já dostal slevu na nový auto 12% (přesně 12,023 ) tj. 102.300 Kč Na leasingu jsem proti běžnýmu ušetřil přes 73.000 Kč A když mám verzi N1 tak ještě - 19% DPH Zabralo to sice trošku času,ale stálo to za to. Jen teď musím vydržet do ledna na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 No předvádečku asi ne, nebo jen na půl roku a hned prodat, protože s tím se nikdo nemazlí. Ale jinak už mám sjednaný nulový leasing, ale jak tady někdo psal chce to čas a já nespěchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andysek Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 No předvádečku asi ne, nebo jen na půl roku a hned prodat, protože s tím se nikdo nemazlí.Ale jinak už mám sjednaný nulový leasing, ale jak tady někdo psal chce to čas a já nespěchám Ahoj,můžeš mi tu nabídku nulovýho leasingu poslat? Řeknu Ti jak moc je nulový ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 (editace) Bohužel ne, nemám u sebe podrobnosti. Bylo to jen nezávazně po krátkém jednání. Spíš jsem jen dělal průzkum. Editováno: 5. Prosinec 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andysek Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Bohužel ne, nemám u sebe podrobnosti. Bylo to jen nezávazně po krátkém jednání. Spíš jsem jen dělal průzkum. On většinou ten nulový leasing není vůbec nulový. Nech si ho nezávazně poslat na mail,to je úplně normální a pak to můžeš srovnat ... můžu Ti když tak potom poslat jak vypadá výbornej leasing. Nejsem zaměstnanec leasingovky,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak co jsem dostal za nabídky tak tam ten leasing sám o sobě jakž tak jde, ale je tam nehorázně vysoké pojištění. Ale buď v klidu nekupuji auto na lesing poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andysek Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak pošli mail a já Ti pošlu nabídku kterou jsem dostal na svoje auto ... a když bude dobrá tak ji aspoň můžeš použít ve vyjednávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Email mám v podpisu, můžeš mi to poslat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andysek Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Máš to poslaný.mrkni na to a dej vědět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak já pořád počítám s tím že to budu mít u Škofinu. A navíc já potřebuji nižší splátky tak do 6000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.