Henry.RS Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Zdravím, mám FRS 1 a nedávno jsem si všiml, že když zastavím auto a dochlazuju turbo, tak mi občas párkrat do 10s jakoby cukne motor třeba 3x zasebou, nevím jak to jinak popsat, s otáčkama se nic neděje, ale jakoby se cukal motor a je to cítit i v sedačce, že to trošku cukne autem. Nevíte někdo co by to mohlo být? Jakmile i na neutral trošku šlápnu na plyn a dám třeba 1200 otáček, tak už se to necuká, jen když je auto na volnoběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 aby to nebyla prokletá "dvouhmota".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 (editace) Copak je s ní špatně? Editováno: 2. Srpen 2012, autor: Henry.RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 7. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Jo ještě, když zapnu klimatizaci, tak to nedělá... nevím čím by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 zkus ze srandy zkontrolovat volnoběžku na altíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 dvouhmota nová a dělá mi to pořád..:-) také..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Mílo tobě to nedělá, přečti si to pořádně - jemu to cuká na volnoběh, přidá plyn a klid....u tebe hlavně bude problém jinde Henry: jak vypadá klínový řemen, není "vydřenej"? jinak jak napsal boobika, mrkni na volnoběžku...... klima chladí - funguje ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 10. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Klimatizace chladí v klidu, na ten řemen se podívam... zatím díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Mno někdy mi to taky dělá,možná jsi si toho nevšiml,nedělá to furt...:-) mě taky,nastartuju a nechám běžet,motor trošku cuká přidá se plyn a ok..:-) schválně někdy ti to ukážu...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.