Wozi Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Lidičky poraďte jak nakódovat do komfortky tuto funkci. Normálně osvit nohou funguje po otevření dveří a po zavření cca za 10s toto osvětlení zhasne. Jednáse mi o to že jsem měl jinýho Superba a u něj na Maxidotu šla nastavit funkce osvitu nohou i za jízdy a byla zde i volba svitu v % ( v noci to vypadá elegantně) Bohužel u tohoto vozu TO zde není, při tom se jedná o stejný model, motorizaci, výbavu i rok výroby, kde je chybka ?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Něco jsem našel je to sice návod i s montáží ale mě se jedná jen o to nakódování, protože osvětlení nohou mám v superbu z výroby, už to někdo kodoval a je tu vubec někdo kdo ví o čem je řeč a poradí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Mám to nakódované i na maxi dotu, kde se mění intenzita osvitu za jízdy. Nebyl to problém, ale já diagnostiku nemám, takže nevím přesně pozici a hodnotu. našel jsem toto... Staci uz jen nakodovat. 09-Centralni elektika, kodovani-07 kod vlozit do LCode zaskrtnout v bytu 0 bit 2 Editováno: 10. Září 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Tak mi kámoš přes VAG zprovoznil ten osvit nohou za jízdy, ale bez možnosti regulace na MAXI DOTU, s tím si neporadil, nevít někdo jak na to?? Podle mne když jde nastavit na komfortce ten osvit za jízdy tak by měl jít i osvit nohou, nebo jsou komfortky kde to jde jen natvrdo nastavit a regulace nejde ?? Už jsem s těch pročítání fór trošku blázen a jště jeden dotaz zda existuje náhrada led žárovek do originál světel n nohy na Superb II (2009) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Existuje nahrada, mam ju u seba v aute a je to fajn. Je to cely komplet modul aj s kablikami. Nafotim a hodim foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Zdravím, ve Fóru jsem se dočetl, že lze nastavit intezitu i trvalé svícení osvětlení prostoru pro nohy. Jak se to nastavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 máš to v nastavení na MAXIdotu,tak když si to odháčkuješ tak si tam pak i nastavíš intenzitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Uf, ať hledám jak hledám - není to tam. Mám Supa rv. 6/2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tak si to budeš muset nejdřív aktivovat přes VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 taky to nemám nakódvaný na jaké je to jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 myslím že to je v 09-centrální eletrika,když to trochu prohledáš tak to určitě najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Ahoj, prosím vás o radu. Z MAXIDOTu mně zmizelo nastavení intenzity osvětlení nohou. Po kontrole ve VCDS a opětovném aktivování Byte 12(bit 5) a Byte 20 (bit 0) jsem docílil pouze toho, že světlo při jízdě stále svítí a nelze jej nastavit...dříve to šlo. Jediné co jsem si naposledy aktivoval na BCM, bylo trvalé zapnutí funkce "zavírání za deště" aby se nemusela pokaždé znovu zapínat...až po nějaké době jsem si všiml, že nabídka již není k dispozici. Za případné náměty předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 v centrální el, přizpůsobení , kanál 27 Intenzita osvětlení nohou (20 - 100%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 díky za tip, ale to mně myslím nezobrazí opět nabídku na MAXIDOTu, pouze nastavím napevno intenzitu světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 centrální elektrika kanál 27 Intenzita osvětlení nohou (20 - 100%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efaboys Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Ahoj,na maxidotu mám osvětlení nohou i intenzitu v procentech ale stejně to nesvítí.jen když otevřu dveře.Neví někdo co s tím?.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkiste Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Ahoj, prosím vás o radu. Z MAXIDOTu mně zmizelo nastavení intenzity osvětlení nohou. Po kontrole ve VCDS a opětovném aktivování Byte 12(bit 5) a Byte 20 (bit 0) jsem docílil pouze toho, že světlo při jízdě stále svítí a nelze jej nastavit...dříve to šlo. Jediné co jsem si naposledy aktivoval na BCM, bylo trvalé zapnutí funkce "zavírání za deště" aby se nemusela pokaždé znovu zapínat...až po nějaké době jsem si všiml, že nabídka již není k dispozici. Za případné náměty předem děkuji. Dik moc za tohle info, nastavil jsem si ty dva Byty/bity, cos tu napsal a ted uz mam nabidku v maxidotu a to osvetleni funguje, super!!! Mam to v ledkach a funguje to pekne. Pri otevreni dveri mam 100%, jinak 20%. Jen trochu nechapu tohle: "Jediné co jsem si naposledy aktivoval na BCM, bylo trvalé zapnutí funkce "zavírání za deště" aby se nemusela pokaždé znovu zapínat..." To mas taky v maxidotu? Co to vubec znamena pokazde znovu zapinat? Editováno: 12. Duben 2014, autor: mikkiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 ...jedná se o funkci, která umožní zavřít automaticky okna v případě že jsou stažená a začne pršet. Spolupracuje to s dešťovým senzorem a ve výchozím nastavení se musí vždy tato funkce v MAXI-DOTu po zapnutí zapalování ručně zapnout. Proto jsem psal, že jsem si přes VCDS tuto funkčnost zapnul permanentně, abych na to případně nemusel myslet, že je potřeba před opuštěním auta funkci zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkiste Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Ahoj, ok ,diky za info i obrazek. Ja tu nabidku bohuzel v MAXI-DOTu nemam :-( Takze u me je jen moznost nastavit to pres VCDS. Nevis nahodou, jestli se pro tu samoutnou polozku v menu musi zapnout jeste neco nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Při včerejší noční jízdě, se mi najednou začalo osvětlení prostoru pro nohy samo zesilovat na nejvyšší úroveň (jakoby probliklo), udělalo to asi 3x, pak jsem to na semaforu vypnul. Kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gery Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Osvětlení nožního prostoru – jde to při jízdě vypnout nebo to svítí neustále? Dá se nastavit že by to svítilo jen při otevření dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Ano lze pres diagnostiku. A nebo v menu maxidotu. Tusim v nastaveni komfortu,nebo svetla. Pres diagnostiku to jde na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gery Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 ano tam to jde vypnout ale potom to nebude svítit vůbec, chtěl bych aby to svítilo tak že když se jen otevřou dveře jinak ne a toto v Maxidotu myslím nastavit nejde - pokud ano tak kde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Nastavit pres diagnostiku to lze,tak jak chces. Navic v maxidotu je osvetleni nohou za jizdy. Pri otevreni dveri se rozsvítí. Zalezi na budikach a na verzi BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 U roku 2012 to mám nastavené v maxodotu jen při otevření dveří a funguje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.