Přejít na obsah

Sportovy Podvozok Ta Technix


Fabko55555

Doporučené příspěvky

Nazdar chalani tak takyto podvozok mam doma cisto novy zabaleny....Nema s nim niekto skusenost??Rozsah znizenia od 35mm po 70mm a za 290eur je bezkonkurencna cenova kategoria s TUV certifikatom....Otazka je ci je kvalitny za tie prachy.....Napiste mi ake s nim mate skusenosti?Dakujem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja treba pred dvema mesici nasadil pevny podvozek APsportfahrwerke a s jizdnimi vlastnostmi zatim celkem spokojenost,ale melo tam byt snizeni jen 25mm (fabia rs) ,ale slůo to niz o vic si myslim.Spodni kryt mam od zeme 5cm.Rekl bych ze auto enni jeste nejak extra tvrde,i kdyz hlavne na houpavych nerovnostech je ten komfort pri vyssich rychlost uz dost mizerny.Jediny problem ,ktery se mi vyskytl je ze pri plnym rejdu a vjeti do diry nebo zabrzdenim se ozve zepredu zvlastni zvuk.Zatim sjem tio nezkoumal....

takze tak poznatky o tomto podvozku.

Editováno: , autor: xxfavo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dva kluci na něm jezdí, jeden o jara, druhý asi měsíc zpět :) Měl jsem tu možnost se v jednom s těch aut svést a je to takové .. no .. houpavé silnice to bere dobře, páč to přesně kopíruje asfalt, takže nějaké houpání tam nehrozí, avšak díry a retardéry se musí jet opravdu v malé rychlosti, jinak to jsou neuvěřitelné rány. Inu sportovní podvozky nejsou staveny na naše silnice, kde je samá díra, propadlina, kanál apod., takže jediná možnost jezdit pomaleji a pořád se všemu vyhýbat :)

Nic méně, na jaře do něj jdu taky .. myslím si, že na běžné ježdění, pokud si člověk bude dávat pozor, tak ideální :) poměr cena/výkon :) nemůže od toho člověk čekat zázraky no :)

Jinak ty zvuky ze předu při zatáčení a brždění .. je dle mne moc velké snížení a přední náprava už ti nadává, myslím že se tam něco mení, ale nevím co :( ale když se mrkneš tady na fóru na sportovní podvozky apod., tak to určitě najdeš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Mam na Vas otazku tiez rozmyslam o kupe podvozku od Ta Technix este som neni rozhodnuty ci stelovak alebo pevny lebo znizenie viac ako 3cm nechcem...a moja otazka je ze teraz mam na aute podlozky cca 1,5-2 cm neviem to presne boli na aute uz pri kupe a bojim sa trosku toho ze ked spustim auto aby nedralo o blatniky kolesa mam 15 origa z octavie a gumy na tom klasiku 195-ky nemate niekto podobnu skusenost s podvozkom a podlozkami??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...