Fabko55555 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Nazdar chalani tak takyto podvozok mam doma cisto novy zabaleny....Nema s nim niekto skusenost??Rozsah znizenia od 35mm po 70mm a za 290eur je bezkonkurencna cenova kategoria s TUV certifikatom....Otazka je ci je kvalitny za tie prachy.....Napiste mi ake s nim mate skusenosti?Dakujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 A proc se na to ptas ,kdyz uz ho mas doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Taky bych to čekal naopak: že ho tam dáš a napíšeš jaké s ním máš zkušenosti ty sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 (editace) Ja treba pred dvema mesici nasadil pevny podvozek APsportfahrwerke a s jizdnimi vlastnostmi zatim celkem spokojenost,ale melo tam byt snizeni jen 25mm (fabia rs) ,ale slůo to niz o vic si myslim.Spodni kryt mam od zeme 5cm.Rekl bych ze auto enni jeste nejak extra tvrde,i kdyz hlavne na houpavych nerovnostech je ten komfort pri vyssich rychlost uz dost mizerny.Jediny problem ,ktery se mi vyskytl je ze pri plnym rejdu a vjeti do diry nebo zabrzdenim se ozve zepredu zvlastni zvuk.Zatim sjem tio nezkoumal.... takze tak poznatky o tomto podvozku. Editováno: 26. Září 2012, autor: xxfavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Dva kluci na něm jezdí, jeden o jara, druhý asi měsíc zpět Měl jsem tu možnost se v jednom s těch aut svést a je to takové .. no .. houpavé silnice to bere dobře, páč to přesně kopíruje asfalt, takže nějaké houpání tam nehrozí, avšak díry a retardéry se musí jet opravdu v malé rychlosti, jinak to jsou neuvěřitelné rány. Inu sportovní podvozky nejsou staveny na naše silnice, kde je samá díra, propadlina, kanál apod., takže jediná možnost jezdit pomaleji a pořád se všemu vyhýbat Nic méně, na jaře do něj jdu taky .. myslím si, že na běžné ježdění, pokud si člověk bude dávat pozor, tak ideální poměr cena/výkon nemůže od toho člověk čekat zázraky no Jinak ty zvuky ze předu při zatáčení a brždění .. je dle mne moc velké snížení a přední náprava už ti nadává, myslím že se tam něco mení, ale nevím co ale když se mrkneš tady na fóru na sportovní podvozky apod., tak to určitě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 no jako doporucuji vymenit tycky stabilizatoru.uvidim.nekdy sundam kolo a mrknu zda tam neni neco odrene,jestli tam neco o neco nesoura:) jo a jel jsi na tom TA technix nebo na tom AP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Dřít by tam nemělo nic spíš ty stabilizační tyčky no Na TAčku jsem jel a taky ho budu kupovat já radši stavitelný než pevný .. na léto hezky žehlička u země a na zimu trochu zvýším, ať nemám z nárazníku radlici na sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 jo jo taky bych bral stelovak,ale vetsina tech pevnych stelovaku je stejne sinzena o neco nez serie:) Teda aspon co jsem tak vypozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 TAčko je myslím -30 až -60 mm a -30 je na zimu akorát, momentálně jezdím na origo tlumičích a pružinách FK -55 mm, plastový kryt podvozku mám nad zemí 7 cm a myslím, že 2 cm dolů to ještě snese ale je to tím, že mám zatím 15" kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 jo jo resili jsme to spolu v jinem tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Aha, je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Mam na Vas otazku tiez rozmyslam o kupe podvozku od Ta Technix este som neni rozhodnuty ci stelovak alebo pevny lebo znizenie viac ako 3cm nechcem...a moja otazka je ze teraz mam na aute podlozky cca 1,5-2 cm neviem to presne boli na aute uz pri kupe a bojim sa trosku toho ze ked spustim auto aby nedralo o blatniky kolesa mam 15 origa z octavie a gumy na tom klasiku 195-ky nemate niekto podobnu skusenost s podvozkom a podlozkami?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 vejdou i při větším snížení a prohupu já měl 6.5J ET 35 R16 s pneu 205/45 a 2 cm podložky a vešly i při - 65mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 tak to si ma potesil na jar to zacnem riesit teraz na zimu to este nechcem davat jak som sa inak rypal na nete nasiel som aj skratene tie stabilizacne tycky plus som objavil aj nejaky cely stabilizator myslis ze je to nutne tiez menit pri znizeni do 3cm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Potřeba to není, to je potřeba při snížení o více než -65 mm ale to už drhneš olejovou vanou o zem pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 okej to zase nechcem hlavne vzhladom k nasim cestam a ze auto je vyuzivane denne tak mi to pride ako nerealne ale zase je to pekne no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 TA - technix neni spatny,je trochu tvrdsi,ale jak si zvyknes tak pohoda,jinak snizeni jde do 63 to jsem mel ja,ale to bylo moc tvrde,tak jsem na +-60 a pohoda,tedy k 17 kolam. Ted mam 15 a TA jsem vytocil hore o 3cm a mam pohodu......na TA nenecham do pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabko55555 Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Mam este otazku pri zmene svetlej vysky sa musi nastavit aj geometria nie?._)Inac Ahdul ja mam 15-ky disky 195/50 a 2 cm podlozky a tiez som zvedavy ako to sadne ci sa mi pri prepruzeni nebude suchat blatnik o pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.