Vassek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Zdravím, nenašel jsem podobné téma, tak zkusím založit své. Snad mě neukamenujete Včera kolem půlnoci jsem jel asi 40 km po okrskách domů. Párkrát jsem musel dost zašlápnout brzdu(protijedoucí auta, kočka, zajíc, srna). Když jsem se po posledním dobrždění rozjel, po chvilce začal od zadní nápravy vycházet divný zvuk, jako by se do kola namotal kus drátu nebo něčeho podobného, jenže jenom když jsem nebrzdil. Zastavil jsem, prozkoumal kola i podvozek a jel jsem dál. Dělalo to pořád. Znovu jsem to zkontroloval a znovu jsem nic nenašel. Pak jsem najel na státní silnici, kde už nebylo tolik zatáček a překážek, takže nebylo třeba brzdit a po chvíli ten zvuk ustal. Dneska se mi už nic takového neprojevilo. Šlo to od zadní nápravy. Mám FII FL 1.2TSI 63kW a najeto necelých 16000... Myslím že zas takový záhul nedostávají. Je ten zvuk normální při zahřátí na určitou teplotu, nebo začly odcházet? Jestli končí, rovnou koupím nápravu s kotouči, na tohle nemám nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Zvednot na hever a protočit na místě kolo. pak budeš moudřejší....kamínek , rez a tak ...Jinak jestli nejsi Shumacher tak min 60 tis výdrží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Takd dneska když už jsem jel normálně, tak už jsem nic neslyšel, a že jsem měl uši napnuté... Tak nevim na čem jsem, rozebírat to nebudu, akorát bych to pak nesložil zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Bubny vydrzia cca 200 000km. Zamenit brzdy za kotucove je ZAKAZANE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Tak mi nějak zkus vysvětlit to co se mi včera přihodilo. Proč by to mělo být zakázané? DE distribuce má kotouče vzadu standardně na všech motorizacích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Nepises ci auto je v zaruke alebo nie. Ale podla mna je auto este v zaruke ked mas 16 000km. Daj to do servisu. Na aute nemozes zamenit brzdy za KOTUCOVE neschvalil ich vyrobca auta. Tvoje auto zislo z vyrobnej linky z bubnovou brzdou. ALEBO sa mylim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 To jo no, ale když mi to udělají v aut. servise, tak bych o záruku přijít neměl, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 :kol-26: JE TO ZAKAZANE!!!!! :kol-24: Je uplne jedno ci to budes menit TY alebo SERVIS!!!! CITAJ DOKUMENT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Bubnové brzdy vydrží dlouho, já mám na Fabce 113000 km a bubny stále původní takže v klidu zřejmě nějaký bordel, který se tam dostal, tak to chvilku blblo, než se to vytřepalo případně udřelo a zmizelo pokud to brzdí, tak bych neřešil a nebo to hodit na záruku, ale nevím nevím, páč teď se závada už neprojeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Tak to ať se jdou vycpat. No a co tedy s těmi bubny? Je to na návštěvu servisu, nebo prostě počkat, jestli se to projeví znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Jen tak pro info: na F1 původní bubny do cca. 212 tis.km O1 původní bubny do cca. 250 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 CHod do servisu nech to skontroluju!! Auto mas este v zaruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 (editace) na 99% se ti dostal nejaky kaminek, nebo vetvicka podkryci plech a chvilku trvalo, nez se vyklepal. Vubec nic se nedeje. To se (uznaval casteji na predku) stalo asi kazdymu z nas. Je to stejna zavada, jako kdyz ti auto posere ptak. Kvuli tomu do servisu taky nejezdis ne? BTW: vlakno k zamene bubnu za kotouce tady je. Bylo v exterieru, presunul sem ho sem. Pokud se skutecne rozhodnes k vymene, tak se ptej tam. Dal je tady taky vlakno k reznuti bubnu, kde se to taky mohlo resit. Necham to tady par dni a pak to sloucim. Editováno: 7. Srpen 2012, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 7. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Tak jsem mluvil s kámošem, který dělá mechanika v aut. servisu, a ten říkal, že se to občas stává, dokud ty brzdy nezareznou Prý se tam vysunuly nějaké části a chvilku jim trvalo než se zase vrátily. Takže mě celkem uklidnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 to je trochu divné ale budiž když to říkal kamoš ze servisu, škoda já znám jen šmudly z aut. servisu, běžně se mi stává že se do brzd dostane kamínek a výdává hrozné zvuky, osobně bych kotouče nechtěl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Mnoo asi nema cenu mluvit o tom, ze kotoucove brzdy jsou lepsi nez bubny. Asi si myslel, ze bys bubny vzadu za kotouce nemenil vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Vassek: predstav si, ze budes hrabat do brzdoveho systemu stejne tak kvalitne, jako mas kvalitni informace o osazovani aut na nemeckem trhu. na prvni pohled ok, na druhy pohled spatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Mnoo asi nema cenu mluvit o tom, ze kotoucove brzdy jsou lepsi nez bubny. Asi si myslel, ze bys bubny vzadu za kotouce nemenil vid? přesně tak vzadu ani zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.