Wertheim Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Vešel by se do té prohlubně v RS nárazníku můj výfuk o šíři 14,5 cm?? Vím, že RS koncovka je mnohem menší... Nevím přesně ten její rozměr...Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 hlavně bych řekl, že ti vyfuk jde ven moc ke středu(oprpti RS- ty bych řekl je víc vlevo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 ale rozmerove se ti tam tvoje koncovka vejde,mam 165x70 a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ale počítej s úpravou výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Kláca: A jak je to možný? Já mám jen jinej tlumič a koncovku...chceš říct, že normál fábie má o kousek jinde vejfuk než FRS? Je tu hodně lidí, co mají na seriový fabce RS nárazník a to v poho... Remus: a to sice jakou?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Kláca: A jak je to možný? Já mám jen jinej tlumič a koncovku...chceš říct, že normál fábie má o kousek jinde vejfuk než FRS? Je tu hodně lidí, co mají na seriový fabce RS nárazník a to v poho...Remus: a to sice jakou?? Díky budeš muset tu koncovku dostat vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Kláca: A jak je to možný? Já mám jen jinej tlumič a koncovku...chceš říct, že normál fábie má o kousek jinde vejfuk než FRS? Je tu hodně lidí, co mají na seriový fabce RS nárazník a to v poho...Remus: a to sice jakou?? Díky budeš muset tu koncovku dostat vejš To není problém...Stačí tam koupit menší tu gumu, co to tam drží..a nebo vohnout tu packu, za kterou to tam je pověšený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Zdar chlapi, potřeboval bych poradit. Už delší dobu sháním Zadní nárazník FRS na svou Fabču. Ale ne a ne ho sehnat. Nový se mi kupovat nechce, hlavně kvůli ceně, a starší, jak se zdá, je dost nedostatkové zboží. Díval jsem se i Spoilercentrum a další, kde nabízí celý nárazník nebo překryt. Mate s nimi nějaké zkušenosti? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mám ze Spoilercentra..myslím že sídlí v Bolce a super...Mohu jen doporučit...Ani nevím za kolik jsem ho kupoval..ale nějak kolem 3500...snad nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Za 3500.- ti seženu origo( barva červená,žlutá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Já bych potřeboval stříbrný. Editováno: 5. Září 2007, autor: dráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 pokud na to nepospícháš dej si inzerát do annonce.Já ho tam dal a za 2 dny jsem si jel pro zadní narazník z FRS za 1500 kč skoro uplně nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 mám takový dotaz k zadnímu RS nárazníku.....někdo říkal že je to jen jakýsi převlek přes původní nárazník někdo zase že je to celý díl místo starého nárazníku.....tak nevím můžete poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 mám takový dotaz k zadnímu RS nárazníku.....někdo říkal že je to jen jakýsi převlek přes původní nárazník někdo zase že je to celý díl místo starého nárazníku.....tak nevím můžete poradit? sehnat můžeš jak převlek, tak i celý nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Ahoj,taky jsem ho koupil ve Spoilercentru za 3500Kč celý nárazník ve stř.metalíze.Super stav jen nasadit. Je to orig.nárazník s nalepeným rs převlekem. Editováno: 18. Září 2007, autor: karlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 originál je ale převlek, ne bo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ja mam origo převlek škoda/sportpaket/ Vyndá se lišta zadního nárazníku a zacvakne místo te lišty a dole přišroubuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos holub Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 nevie niekto co stoji origo RS prevlek na zadny naraznik v skodovke na slovenksu?kupoval ho niekto priemo v skoda? kde ten prevlek zohnat co najlacnejsie\nejlevnejsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 V skodovke bude za NEUVERITELNU cenu ... to tu na fore chlapi mozu jedine potvrdit ... a ked najlacnejsie ak cely origo RS naraznik tak asi Vrakovisko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 (editace) Tak dneska jsem sundal zadní nárazník, abych přilepil znovu překryt. Očistil jsem plochy kde se bude lepit, na lepení se dostanu asi až v sobotu? Akorát nevím proč, když překryt přiložím na nárazník udělá mi to fuku....? Když to nenavléknu na bocích, tak to zacvaknu v pohodě. Když je překryt nasazený celí, tak trošku fuku stáhnu ale moc to nejde? Tak mě napadlo trochu nárazník na bocích zbrousit? Protože mi to přijde, že je na ten překryt velký? Přitom je to origo nárazník i překryt? !! Nebo druhá varianta, přilepit střed aby to sedělo, a pak přilepit boky? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za radu! Editováno: 9. Srpen 2012, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 (editace) Tak se povedlo! oproti předchozímu nápadu jsem dal nárazník zpět, chytil nahoře těmi 4 šrouby a narazil na bok. Natřel jsem nárazník a překryt aktivátorem, a když jsem chtěl nanést lepidlo, tak se mi v ruce rozpadla pistole na kartuše.... tak do OBI pro novou.... nanesl jsem konečně lepidlo... a začal jsem přilepovat překryt od středu do strany a zajistil lepící páskou....na boku jsem to stáhl svěrkami, vypadá to parádně... Teď jen znovu sundat celý nárazník a dát do laku... Editováno: 12. Srpen 2012, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Jak se ti podařilo překryt odlepit?Mám nárazník bouranej nad překrytem,sehnal jsem si druhej nárazník,obyč ale nevím jak to odlepit,pokud můžeš poradit-budu velice rád,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.