Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

PRave si instaluji do sveho vozu,

potrebuji poradit od nekoho kdo jiz tuto instalaci delal, kudy se nejjednoduseji dostat s el.vazkem pro predni senzory do motoroveho prostoru

diky

PRave si instaluji do sveho vozu,

potrebuji poradit od nekoho kdo jiz tuto instalaci delal, kudy se nejjednoduseji dostat s el.vazkem pro predni senzory do motoroveho prostoru

diky

Ja som to viedol z kufra na lavej strane kde je RJ,okolo kabelaže zadneho čela samozrejme z vnutra cez celu pravu stranu auta.Odmontoval som odkladaciu schranku

spolujazdca a v rohu hore pod kobercom je gumena prechodka ,kde už ide kablovanie.Je tam dosť zly pristup ale da sa to zmaknuť.Tu prechodku vydiš aj po otvorení

prednej kapoty.Aj vo vyrobe to tak montuju

Zkusil bych to pod volantem jak sou pojistky... tam sem to protahl ja...Je treba jeste sundat torpedo na leve strane(to je ten plastovej kryt pod steracem a pak je tam takovej tunel... mno a tam uz na to prijdes... neni to nic tezkyho...

• 4 roky později...

Mám na Octavii od výroby namontované zadné parkovacie senzory a radio Swing kde sa Mi zobrazuje stav na display, chcel som dať domontovať predné senzory v autorizovanom servise škoda a udajne to už nie je možné , aby funkcia bola taká istá ako zadné zobrazovanie sa na display radia . Neviete poradiť v čom je problém . Písal som aj výrobcovi a odbil ma bez vysvetlenie , že to nemajú v ponuke.

Vyměnit jednotku, dát čidla, dát tlačítko, nakódovat a je to. :-) V servisech rádi montují ty z originálního příslušenství, ale ty jsou snad jen na zadek a nejsou napojeny na rádio atd...

protahat kabeláž a vše dobře zapojit. Z příslušenství jdou jen na zadek.

dakujem za odpovede

• 9 měsíců později...

Vyměnit jednotku, dát čidla, dát tlačítko, nakódovat a je to. :-) V servisech rádi montují ty z originálního příslušenství, ale ty jsou snad jen na zadek a nejsou napojeny na rádio atd...

Prosím o doplnenie čísla jednotky a tlačítka.... mám O2 Elegance MR2006 a mám zadné čidla zobrazujúce sa na rádiu a chcem si dorobiť predok... treba ešte nejako špeciálne kódovať aj predok? či to už pôjde v mojom prípade po dorobený a vymenení jednotky? Ďakujem

• 4 měsíce později...

ak je to ešte aktuálne tak vám viem pomôcť aj s montážou aj s kódovaním. Dajte vedieť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.