Hil1 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 mám trochu problém, zatím si s ním nikdo nevěděl rady a tak se obracím na kolegy. vlastním O I 1.9 TDI 1999 najeto 200 tis. při sešlápnutí spojky mi do pravé nohy, kterou mám u plynového pedálu kopne brzdový pedál, vše funguje jak má, nekdo netuší souvislost a možnou přičinu, při jízdě to dělá dojem jako kdyby brzdový pedál reagoval na spojkový při sešlápnutí spojky se trochu zasune a po uvolnění spojky se vrátí zpět a výsledný efekt. děkuji Popsal bych to jako když má někdo nevhodné boty a při přidání plynu mu překáží brzda na kterou narazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 Me akorat napada ze maji spolecnou brzdovou kapalinu a nadrzku, tak bych zacal nejdrive koutrolou hladiny brzdovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.