bropol Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Zdravím všechny, chci se zeptat na takovou drobnost. Plánuju, montáž parkovacích senzorů i s led displayem a jde mi o to, jestli když umístím led display na horní hranu vnitřního zpětného zrcátka, tak jestli můžu táhnout kabel od toho led displaye vrchem podél předního okna až k sloupku u řidiče, dále pod horní kraj tohoto sloupku a poté vrchem nade dveřmi, kdy po odchlípnutí těsnící gumy schovám kabel na kraj pod tapec střechy a následně jej tímto krajem protáhnu až do zadní části auta. Jde mi o to, jestli by to náhodou nevadilo v případe, že by došlo k vystřelení airbagu právě z toho sloupku u řidiče, když by byl kabel pouze pod horním okrajem sloupku a dále vedl po okraji tapecu střechy. Nevím jak to vypadá, když je tento airbag vystřelen. Děkuji za radu a popřípadě pokud máte někdo odkaz na foto, jak vypadá tento airbag po vystřelení budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Ahoj, kdyz bude pod hornim okrajem sloupku, tak by to melo byt OK, airbag "vystreli" dolu, po cele delce obou dveri. Airag ma tvar zaclony, ktera nafouknutim odchlipne stropnici na krajich a dolu se vytvaruje ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Takže pokud kabel vede poté dál kolem horní hrany dveří 1-2 cm pod tapecem střechy dále směrem do zadu, tak by to taky mělo být O.K. Nebo se pletu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 vůbec neřeš podobné otázky. Kolem bagů už z výroby vede svazek drátů. Stačí tedy, když ten nový připojíš k tomu svazku. Tak jsem to udělal s parkovacím senzorem + anténou pro FM + anténou pro GPS i já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Já tam táhnul ve sloupku mikrofon k handsfree, takže uplně ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 (editace) hlavně nepřekřížit pytel, dost častá chyba a co jsem zkoušel bouchnout stropák, přes kterej jde kabel, tak slabší trát to trhne a ten vyšvihne ven, pokud je drát silnější, tak se bag nerozevře tak, jak by měl. Editováno: 29. Srpen 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Tak to by snad ani nikoho nenapadlo udělat.. Snad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 (editace) no napadlo, to by ses bohužel divil, ono totiž protažení kabelu do stropnice jde dost špatně v místě zaústění A sloupku do střechy Editováno: 29. Srpen 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Asi hloupá otázka, ale co znamená nepřekřížit pytel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 pytel = airbag (tedy v této souvislosti ) nepřekřížit pytel = drát musíš vést rovnoběžně s airbagem a nesmíš jej v žádném místě tím drátek překřížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 To že je pytel airbag jsem pochopil, jen nevím kudy vede. Dá se to někde najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 tak najdeš to v uživatelské příručce.. ale jinak je v A a C-sloupcích (máš-li hlavové), v B-sloupcích asi budou taky (uchycené), to jsou jediné sloupky, které jsem rozebrané ještě neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Když se tedy podíváte na úplně první příspěvek, je možné že by mohlo dojít překřížení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 4. příspěvek ti na všechno, dle mého názoru, odpovídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.