Publikováno Srpen 17, 201213 r Zdravím všechny, chci se zeptat na takovou drobnost. Plánuju, montáž parkovacích senzorů i s led displayem a jde mi o to, jestli když umístím led display na horní hranu vnitřního zpětného zrcátka, tak jestli můžu táhnout kabel od toho led displaye vrchem podél předního okna až k sloupku u řidiče, dále pod horní kraj tohoto sloupku a poté vrchem nade dveřmi, kdy po odchlípnutí těsnící gumy schovám kabel na kraj pod tapec střechy a následně jej tímto krajem protáhnu až do zadní části auta. Jde mi o to, jestli by to náhodou nevadilo v případe, že by došlo k vystřelení airbagu právě z toho sloupku u řidiče, když by byl kabel pouze pod horním okrajem sloupku a dále vedl po okraji tapecu střechy. Nevím jak to vypadá, když je tento airbag vystřelen. Děkuji za radu a popřípadě pokud máte někdo odkaz na foto, jak vypadá tento airbag po vystřelení budu rád.
Srpen 17, 201213 r Ahoj, kdyz bude pod hornim okrajem sloupku, tak by to melo byt OK, airbag "vystreli" dolu, po cele delce obou dveri. Airag ma tvar zaclony, ktera nafouknutim odchlipne stropnici na krajich a dolu se vytvaruje ... D
Srpen 17, 201213 r Autor Takže pokud kabel vede poté dál kolem horní hrany dveří 1-2 cm pod tapecem střechy dále směrem do zadu, tak by to taky mělo být O.K. Nebo se pletu???
Srpen 17, 201213 r vůbec neřeš podobné otázky. Kolem bagů už z výroby vede svazek drátů. Stačí tedy, když ten nový připojíš k tomu svazku. Tak jsem to udělal s parkovacím senzorem + anténou pro FM + anténou pro GPS i já..
Srpen 29, 201213 r hlavně nepřekřížit pytel, dost častá chyba a co jsem zkoušel bouchnout stropák, přes kterej jde kabel, tak slabší trát to trhne a ten vyšvihne ven, pokud je drát silnější, tak se bag nerozevře tak, jak by měl. Upraveno Srpen 29, 201213 r od rolbař
Srpen 29, 201213 r no napadlo, to by ses bohužel divil, ono totiž protažení kabelu do stropnice jde dost špatně v místě zaústění A sloupku do střechy Upraveno Srpen 29, 201213 r od rolbař
Září 9, 201213 r pytel = airbag (tedy v této souvislosti ) nepřekřížit pytel = drát musíš vést rovnoběžně s airbagem a nesmíš jej v žádném místě tím drátek překřížit
Září 9, 201213 r Autor To že je pytel airbag jsem pochopil, jen nevím kudy vede. Dá se to někde najít?
Září 9, 201213 r tak najdeš to v uživatelské příručce.. ale jinak je v A a C-sloupcích (máš-li hlavové), v B-sloupcích asi budou taky (uchycené), to jsou jediné sloupky, které jsem rozebrané ještě neměl
Září 18, 201212 r Autor Když se tedy podíváte na úplně první příspěvek, je možné že by mohlo dojít překřížení???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.