Přejít na obsah

Varovné pípání při startu


mechos

Doporučené příspěvky

Zdravím, od začátku co mám F 1.2HTP 2004 se na autě vyskytuje problém, že při startování auto 3x zapípá (výstraha) ale bez symbolu na displeji. Dělalo to sporadicky někdy 1x za 6 měsíců někdy 3x za den, teplý studený motor na tom nezáleží. Na serviskách nikdy nic nezjištěno - prý to nic nepíše, až při poslední zjištěna nefunkční ŘJ ABS. Nedávno jsem si měnil svíčky a asi po 200km přestal fungovat motor, po odtahu a opravě zjistili v servisu že vyhořela zapalovací cívka i se svorkovnicí a vypálenou pojistkou. Byla doporučena výměna i zbylých 2 cívek (byly načaté) a tak jsem je vyměnil . Motor jede , spotřeba klesla, ale to pípání už je snad při každém 2 - 3 startu. Poradíte někdo čím to může být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To pípání dělá už od novoty v 7/2004.Projížděl jsem fóra a narazil jsem na pípání při startu , ale těm lidem aspoň problikl nebo se objevil na displeji nějaký symbol brzd ABS ASR , já tam nic nemám. S ŘJ ABS je to taky zajímavé v prvním servise mi řekli že ŘJ ABS je vadná protože nekomunikuje s diagnostikou a nelze vyčíst závady,ale s centrální ŘJ funguje a v servisu kde mě odtáhli mi zase řekli, že z jednotky závady dostanou ,ale ŘJ ABS je nefunkční. Závada na ŘJ ABS je 16347 014. Zkoušel jsem brzdy na mokré trávě a ABS funguje. Tak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...