Molvy Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 (editace) http://img.auto.cz/news/img/galleries/2014-50/sksu830_5488195436ffd.jpg Editováno: 11. Prosinec 2014, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 http://www.skoda-auto.cz/news/2014-12-11-novy-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 A tady fotka profilu http://www.autoreview.ru/news/188/142467/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 i toto leccos napoví, za mě hezké http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/si/Skoda_Superb_III_2015_nova_oficialni_prvni_01_800_600.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Páka parkovací brzdy zmizelaSuperb třetí generace bude prvním modelem Škody s elektronickou parkovací brzdou. Navíc získal i adaptivní tlumiče. Řidič tak po zvolení některého z pěti režimů (Normal, Comfort, Sport, Eco či Individual) adekvátně nastaví nejen reakce motoru a řízení obdobně jako v octavii, ale i tuhost pérování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Nějak nevidím rozdíl vůči Octavii. Ale u Kabaně už mě to nepřekvapuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tobě snad ojel ženskou. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 http://www.autobild.de/artikel/skoda-superb-2015-erste-fahrt-im-prototyp-5494539.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tobě snad ojel ženskou. :-D Jenom si myslím, že Kabaňovo auta jsou všechny stejný, a že už by to chtělo změnu. Tý bohužel Kabaň není schopnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Václave Š.: Nechápu proč ty a jiní neustále napadají vizáž škodovek. Vždycky si budou podobné, aby bylo už z dálky vidět, že to jsou právě škodovky. Každá automobilka má svůj. tzv. jazyk, který se mění jen po uplynutí určitého období. Rozhodně je to lepší, než aby každý model škodovky byl úplně něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Václave Š.: Nechápu proč ty a jiní neustále napadají vizáž škodovek. Vždycky si budou podobné, aby bylo už z dálky vidět, že to jsou právě škodovky. Každá automobilka má svůj. tzv. jazyk, který se mění jen po uplynutí určitého období. Rozhodně je to lepší, než aby každý model škodovky byl úplně něco jiného. Poněvadž už je to jak u Audi. Poznáš sice, že jede Audi, ale naprosto nevíš, co je to za model. Já netvrdím, že Kabaň dělá ošklivý auta (kromě Vision C). Vadí mi ty jeho nabubřelý řeči o tom, jak to nový auto bude jedinečný, přitom to počínaje Rapidem vypadá pořád stejně. Ostatně něco podobnýho mi potvrdil i prodejce - všechny současný Škodovky vypadají v podstatě stejně a na pohled se liší hlavně rozměrama. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tak hlavně,že S3 nebude mít nabouraný kufr z výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 ja vám nevím, ale já teda poznám moc dobře co je to za audi. Asi jako poznám jaký to je báwo. design mě ani tak nevadí, spíš že passat ani superb nemají 5 či 6 válců, takový 2,5 TFSI co se dává do RS3, to by byla krása! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Já tedy nemám problém současné modely škodovek od sebe poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tohle téma se řešilo i v sekci Rapid, i v sekci OIII, i v sekci FIII...Je to o zvyku, zpočátku ne každej hned pozná rozdíl co vlastně jede, jestli FIII nebo RSB, popřípadě R vs OIII, ale teď? Naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Běžný člověk pozná kulový a je mu to fuk, jestli jsou ta auta na jedno brdo (jakože jsou). To se akorát diskutuje na forech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Žádné velké tabu, bude to hodně podobně Visionu C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 opět štradují D11. http://motorsvet.cz/clanek/exkluzivne__novy_superb_se_uz_prohani_po_cesku_a_my_mame_jeho_fotky_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Se to objevilo na jednom foru. Jsem si to ověřoval a je to SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Dix1: ................ ANO .... Ta zacernena fotka s napisem Škoda Superb III sem nasel na ruskym serveru a dal ji na svoji stranku na FB kterou spravuju a jak si sem DIXY dal tak pekne odtajneny,... myslim si ze realny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Mám i Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tohle by nevypadalo vůbec špatně, jen mi tam vadí trojúhelníková přední mlhovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.