Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

konečně je aspoň někde vidět(nemecký konfi.) jak vypadá SuperB s těma sociálníma světlama

Pozor, Columba má v GB už 3. výbava (SE L Executive, u nás Style), nikoliv až L&K.

...jo jo, vsak jsem psal treba. Na L&K je krasne videl rozdily v infotainmentu:

D Bolero

GB Columbus

CZ Amundsen

Ovsem kdyz se mrknete na ceny tak je jasne pro je Columbus v GB jiz u Style

Je tam samozrejme vice chutovek, treba za Kessy se v D doplaci i u L&K. Dale treba u Ambition jsou do 140kw 16" kola, od 162 kw 17"... A dalo by se pokracovat

Přesně tak, každý trh má jiné poždavaky na uspořádání výbav. Je na místním importu jak su u české Škodovky objedná výbavu a za kolik jí bude prodávat

Je to tak. Např. v Německu do cen jako do "strategického trhu" ale centrála kecá.

Teď jsem hledal ve výbavě vyhřívaný volat... on tam fakt není?

Opravdu není. :(

Žeby najskôr do FL ?

že by koupit spíš passata :D

Alebo napr. novú Opel Corsu, tá má vyhrievaný volant.

Ale zase Sup 3 prvá škodovka, v ktorej si môžeš vybrať okrem farby interiéru ako nikdy predtým aj farbu stropu :kol-47:

Ale len pri výbave L&K pri hnedých sedadlách, strop buď šedý alebo béžový :kol-28:

I soused z Nošovic má vyhříváný volant :-(

Taky jsem doufal ve vyhrivany volant, ale bohuzel. Jedina moznost (snad) bude dodelat vyhrivany volant z passatu. A taky mi schazi 360° kamerovy system.

V pondělí se na salón hrdě nahrnulo okolo 13ti lidí a všichni si předobjednali S3, jen jeden bral vyšší výbavu, jinak všech 12 bralo Active s 1.4 :)

Tak bo jde o štyl , a tedka kdyz nejsou tak i s active udelaji velkou paradu :)

S tou jednactyrkou se da zit, ale ta vybava by me stvala :(

@libortdi fakt? :D tak asi marketingová kampan, že 1.4 jede 220km/H pomohla :D

Opravdu, dva jsou myslím na Taxi, takže netuším proč volí tohle...

Každopádně pánové se tvářili jako mistři světa, jak jsou super že oni už mají objednáno oproti ostatním že ne, a jak jsou VIP když jim přišlo na mail že už teda jako můžou jít objednávat :)

No každého věc, mě osobně ta Active přijde sympatická, ale na druhou stranu, pokud chci působit že na to mám, tak bych volil minimálně Ambiente :)

Tak brat to jako taxi tak bych taky pravdepodobne šel do lepši vybavy , v zakladni by mě štvalo to mini radio , z lupou moc často nejezdim , ovšem barevnost interieru by mi celkem vyhovovala :)

Hlavně ta spotřeba 4,8 l/100km asi nahnala všechny do autosalónů.

Výbava Active je pro taxi asi v pohodě... po Praze jezdí desítky O3 v základu, stejně jako desítky S2FL bez xenonů.

A čuduje sa, to je auto takmer na 100% na prácu.

Dneska jsem viděl SIII s halogenama a bez mlhovek. To byla podívaná panečku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.