Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes objednány zimáky

Kolo z lehké slitiny Cassiopeia 8,0J x 18" pro pneumatiky 235/45 R18 ŠKODA Originální příslušenství V černé lesklé barvě, broušené (3V0 071 498 JX2)

Vloženo

Jinak audi má osmistupnový automat a točí ve 180 docela málo, ten šestistupen dsg už z podstaty méně převodů musí točit (žrát) víc..

Já se nechci úplně hádat, ale spotřeba přeci není (především) o otáčkách, ale o výkonu.

Točit víc může (a bude), ale spotřeba být vyšší vůbec nemusí.

(Mělo by stačit, aby motor točil v oblasti s nejvyšším točivým momentem - pro udržení rychlosti při nejnižší spotřebě.)

Vloženo

Homy, až Ti to přijde, věnuješ nám fotku? Chci přesně tyhle a váhám ještě mezi Pegasus Anthracite, ty už jsem v reálu viděl, tyhle jsem viděl jenom na jedné fotce ve Škoda eshopu a ta je tak nějak sterilní :)

Vloženo (editace)

Kolik staly ty disky Cassiopeia? Ptal jsme se na pegasus anthracite a ty jsou 7157 Kč nebo tak nějak za disk ..

Editováno: , autor: M@rty
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak už jezdím, zatím jsem nestihl ani fotky, včera jsem to byl projet, Praha, Brandýs, tam po dálnici zpátky po okresce a průměr 11,2 km.

Je pravda že jsem dálnici lehtal tak  do 150 a motor moc nevytáčel mám 100 km.

Jedná se o LK, full výbava, 206 kw

rychlé postřehy

- nevím jak snížit v noci intenzitu palubních budíků, Columbus jde nastavit v menu, nevíte?

- příplatkový zvuk je super, stejně jako kvalita přenosu zvuku přes handsfree

- 19kola na podvozek comfort je fakt houpavá záležitost - takže díky za nastavitelnost podvozku, zatím se mi jeví ideál podvozek Normál a po zajetí motor v Race:-)

- kufr je boží, akorát při originál vaně do kufru plně neotevřeš boční kapsy, tam někdo moc nepřemýšlel

Více infa včetně fotek až po víkendu, chystáme se do Orlických hor

• o 3 týdny později...
Vloženo

Na rohlíky taky dojde, neboj... Já jen, že jsi to tady dal do toho vlákna bez nějaké návaznosti a ještě za nějaké fólie. Každopádně dík za link, kde asi ta Tvá reakce na zdražení měla mít místo...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...