Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

jj, to je ono. Ale jinak zajímavý postup ŠA, v kontextu toho, že zrovna dnes jsem četl ve SM, že Honda vzdala další generaci Accordu pro Evropu - prý je tady pokles prodeje a zájmu o klasické sedany a kombíky v této kategorii a velké náklady na vývoj dieselu s EURO 6..

• o 3 týdny později...
Vloženo

ŠA dala příkazem dealerům,že si mají koupit přístroje na seřízení světlometů,které umí full LED světla.Takže SIII bude mít full LED světla. :kol-47:

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

při pohledu na ten první obr jasná O3, ten designový nástřel se liší opravdu jen v detailech... ale ten zadek to je mazec, ten se mi líbí, takovou realitu bych si nechal líbit

Vloženo

dobrý den,videl jsem v noci na zkušebních značkách velikou škodovku, superb 3 ? zád včetně svítilen pusobila mohutně,svítící céčka 3 ,viděl jsem i něco jako Caddy škoda,je to vždy tak ve 4 ráno a jedou po dálnici od Teplic ps. zádek té velké škody nevypadá jako ta předhozí fota  b.

Vloženo

Vypadá to skoro stejně, jako ta patlanina o několik příspěvků výše. Podle mě další z úplně nesmyslných a nic neříkajících článků, tentokráte od auto.cz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...