homy Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Dnes objednány zimáky Kolo z lehké slitiny Cassiopeia 8,0J x 18" pro pneumatiky 235/45 R18 ŠKODA Originální příslušenství V černé lesklé barvě, broušené (3V0 071 498 JX2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jinak audi má osmistupnový automat a točí ve 180 docela málo, ten šestistupen dsg už z podstaty méně převodů musí točit (žrát) víc.. Já se nechci úplně hádat, ale spotřeba přeci není (především) o otáčkách, ale o výkonu. Točit víc může (a bude), ale spotřeba být vyšší vůbec nemusí. (Mělo by stačit, aby motor točil v oblasti s nejvyšším točivým momentem - pro udržení rychlosti při nejnižší spotřebě.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Homy, až Ti to přijde, věnuješ nám fotku? Chci přesně tyhle a váhám ještě mezi Pegasus Anthracite, ty už jsem v reálu viděl, tyhle jsem viděl jenom na jedné fotce ve Škoda eshopu a ta je tak nějak sterilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 ty jsem nechtěl protože jezdí na Octaviích ne? fotku dám, až přezuji, do té doby budou někde ležet na skladu, jinak termín dodání měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ee, Pegasus Anthracite jsou kola pro Superb L&K. Fakt dodání za měsíc? Tak to abych objednal hned... Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rty Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Kolik staly ty disky Cassiopeia? Ptal jsme se na pegasus anthracite a ty jsou 7157 Kč nebo tak nějak za disk .. Editováno: 9. Říjen 2015, autor: M@rty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Pegasus Anthracite stojí 5290 Kč,stejně jako Cassiopei,pokud ti ho v servisu nedokážou objednat,tak si ho kup třeba zde http://www.pneu-centrum.cz/pneu-alu-diskybrnova-skoda-superb-iii-s550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Cassiopeia 5205 Kč v eshopu Škoda, už jsem je taky objednal, ty Pegasus jsou v autorizáku asi o 2600 Kč dražší a navíc teď nejdou objednat... Editováno: 9. Říjen 2015, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já kupoval Pegasus v autorizáku Jelínek Teplice se slevou za 4500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Máš asi nějakou páku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rty Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Kdy jsi je kupoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tento týden v pondělí,objednával jsem je cca před týdnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Tak kola dorazila, byla to přeci jen rychlost, auto už je na salonu, čekám až budou papíry a pak jezdíme, snad to bude do víkendu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Tak už jezdím, zatím jsem nestihl ani fotky, včera jsem to byl projet, Praha, Brandýs, tam po dálnici zpátky po okresce a průměr 11,2 km. Je pravda že jsem dálnici lehtal tak do 150 a motor moc nevytáčel mám 100 km. Jedná se o LK, full výbava, 206 kw rychlé postřehy - nevím jak snížit v noci intenzitu palubních budíků, Columbus jde nastavit v menu, nevíte? - příplatkový zvuk je super, stejně jako kvalita přenosu zvuku přes handsfree - 19kola na podvozek comfort je fakt houpavá záležitost - takže díky za nastavitelnost podvozku, zatím se mi jeví ideál podvozek Normál a po zajetí motor v Race:-) - kufr je boží, akorát při originál vaně do kufru plně neotevřeš boční kapsy, tam někdo moc nepřemýšlel Více infa včetně fotek až po víkendu, chystáme se do Orlických hor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) intenzitu budíku změníš taky v rádiu, je to docela naprd. motor mužeš vytáčet, je už dávno odzkoušenej. Editováno: 23. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Motor je mozne kratkodobe vytacet hned, jen je potreba ho nejdrive skutecne radne prohrat - tedy dosahnout teploty oleje alespon kolem 90st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 jojo tak to je samozřejmé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Dal som dorobit tmabe folie na okna a vsimol som si ze sa vecer nestmovuju spetne zrkadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Přišlo to, co se bohužel muselo stát - plošné zdražení o 15 000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 ... zapomněl jsi uvést co zdražilo. Superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Rohlíky, Karle, rohlíky. Proto je to taky v tématu Superb III. Tady se podívej na soupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Na rohlíky taky dojde, neboj... Já jen, že jsi to tady dal do toho vlákna bez nějaké návaznosti a ještě za nějaké fólie. Každopádně dík za link, kde asi ta Tvá reakce na zdražení měla mít místo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 To zdrazeni byla proste jen otazka casu, cekal jsem ze kauza diesel to vic oddali, ale oni vedi ze si to muzou dovolit, zvlast u Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 http://www.novinky.cz/krimi/386589-neznamy-zhar-zapalil-v-praze-tri-auta.html Tak tohle ne. Není to doufám nikoho z fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Sráči.. U toho nového Superba to fakt nasere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.