Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dnes objednány zimáky

Kolo z lehké slitiny Cassiopeia 8,0J x 18" pro pneumatiky 235/45 R18 ŠKODA Originální příslušenství V černé lesklé barvě, broušené (3V0 071 498 JX2)

Jinak audi má osmistupnový automat a točí ve 180 docela málo, ten šestistupen dsg už z podstaty méně převodů musí točit (žrát) víc..

Já se nechci úplně hádat, ale spotřeba přeci není (především) o otáčkách, ale o výkonu.

Točit víc může (a bude), ale spotřeba být vyšší vůbec nemusí.

(Mělo by stačit, aby motor točil v oblasti s nejvyšším točivým momentem - pro udržení rychlosti při nejnižší spotřebě.)

Homy, až Ti to přijde, věnuješ nám fotku? Chci přesně tyhle a váhám ještě mezi Pegasus Anthracite, ty už jsem v reálu viděl, tyhle jsem viděl jenom na jedné fotce ve Škoda eshopu a ta je tak nějak sterilní :)

ty jsem nechtěl protože jezdí na Octaviích ne? fotku dám, až přezuji, do té doby budou někde ležet na skladu, jinak termín dodání měsíc

Ee, Pegasus Anthracite jsou kola pro Superb L&K.

Fakt dodání za měsíc? Tak to abych objednal hned... Díky za info :)

Kolik staly ty disky Cassiopeia? Ptal jsme se na pegasus anthracite a ty jsou 7157 Kč nebo tak nějak za disk ..

Upraveno od M@rty

Cassiopeia 5205 Kč v eshopu Škoda, už jsem je taky objednal, ty Pegasus jsou v autorizáku asi o 2600 Kč dražší a navíc teď nejdou objednat...

Upraveno od Plzeňáček

Já kupoval Pegasus v autorizáku Jelínek Teplice se slevou za 4500 Kč

Máš asi nějakou páku :-)

Kdy jsi je kupoval??

Tento týden v pondělí,objednával jsem je cca před týdnem

Tak kola dorazila, byla to přeci jen rychlost, auto už je na salonu, čekám až budou papíry a pak jezdíme, snad to bude do víkendu:-)

• 2 týdny později...

Tak už jezdím, zatím jsem nestihl ani fotky, včera jsem to byl projet, Praha, Brandýs, tam po dálnici zpátky po okresce a průměr 11,2 km.

Je pravda že jsem dálnici lehtal tak  do 150 a motor moc nevytáčel mám 100 km.

Jedná se o LK, full výbava, 206 kw

rychlé postřehy

- nevím jak snížit v noci intenzitu palubních budíků, Columbus jde nastavit v menu, nevíte?

- příplatkový zvuk je super, stejně jako kvalita přenosu zvuku přes handsfree

- 19kola na podvozek comfort je fakt houpavá záležitost - takže díky za nastavitelnost podvozku, zatím se mi jeví ideál podvozek Normál a po zajetí motor v Race:-)

- kufr je boží, akorát při originál vaně do kufru plně neotevřeš boční kapsy, tam někdo moc nepřemýšlel

Více infa včetně fotek až po víkendu, chystáme se do Orlických hor

intenzitu budíku změníš taky v rádiu, je to docela naprd. motor mužeš vytáčet, je už dávno odzkoušenej.

Upraveno od kokta7

Motor je mozne kratkodobe vytacet hned, jen je potreba ho nejdrive skutecne radne prohrat - tedy dosahnout teploty oleje alespon kolem 90st.

jojo tak to je samozřejmé.

Dal som dorobit tmabe folie na okna a vsimol som si ze sa vecer nestmovuju spetne zrkadla.

• 3 týdny později...

Přišlo to, co se bohužel muselo stát - plošné zdražení o 15 000Kč.

... zapomněl jsi uvést co zdražilo. Superb?

Na rohlíky taky dojde, neboj... Já jen, že jsi to tady dal do toho vlákna bez nějaké návaznosti a ještě za nějaké fólie. Každopádně dík za link, kde asi ta Tvá reakce na zdražení měla mít místo...

To zdrazeni byla proste jen otazka casu, cekal jsem ze kauza diesel to vic oddali, ale oni vedi ze si to muzou dovolit, zvlast u Superba

Sráči.. U toho nového Superba to fakt nasere

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.