Publikováno Srpen 30, 201213 r Ahoj. Dědek co jel uprostřed silnice mě trefil zrcátko a ujel. Zrcátko zvenčí nepoškozeno jen se sklopilo, ale nefunguje mi přepínání mezi pravým a levým zrcátkem u elektriky. Prostě se ovládají naráz obě ať přepínám jak přepínám. Rozebral jsem to trefené a vše v pořádku (pár prasklých plastů uvnitř, ale oba motorky fungují správně). Nevíte čím to může ještě být? Různě jsem s tím hýbal, ale nic nepomáhá. Pokud koupím celé nové zrcátko pochybuji, že to pomůže. Díky
Srpen 30, 201213 r Podle popisu závady by mohl být špatný ovladač seřizování zrcátek.Zkus si ho nechat od nějakého elektrikáře přezkoušet,popř. od někoho půjčit jiný a odzkoušet v Tvém voze.
Srpen 30, 201213 r Autor Myslíš s ovladaček na vnitřní straně dveří jak se zapíná vyhřívání? Ránu dostalo zrcátko ne ovladač. Ale děkuji za radu ještě prozkouším.
Srpen 30, 201213 r Vždyť to je tak original ne že když šteluješ pravé zrcadlo tak se šteluje i levé a pak si ho po přepnutí na levé doladíš. Co já vím tak je to takhle kvůli couvání, ať si můžeš sklopit na kola obě zrcadla najednou. Upraveno Srpen 30, 201213 r od VAG BoBo
Srpen 30, 201213 r Autor Jak jsem již psal nahoře, mně se ovládají obě ať to "přepínám" jak přepínám. Před nehodou mi to fungovalo tak, že když jsem s tím hýbal tak se štelovalo řidičovo pak jsem přepnul na pravé a našteloval pravé a zase mohl přepnout na řidičovo a štelovat ho. Vždy jen jedno mnou vybrané jaké Ted se hýbají pořád obě.
Září 2, 201213 r když šteluješ pravé, hýbe se ti i levé (u řidiče)? jaký máš rv. Fabky? nevím zda se to lámalo faceliftem, ale starší ročníky měly štelování odděleně...novější ročníky = při štelování levého zrcátka se automaticky hýbe i pravé....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.