Owneil Vloženo 30. Srpen 2012 Vloženo 30. Srpen 2012 Ahoj. Dědek co jel uprostřed silnice mě trefil zrcátko a ujel. Zrcátko zvenčí nepoškozeno jen se sklopilo, ale nefunguje mi přepínání mezi pravým a levým zrcátkem u elektriky. Prostě se ovládají naráz obě ať přepínám jak přepínám. Rozebral jsem to trefené a vše v pořádku (pár prasklých plastů uvnitř, ale oba motorky fungují správně). Nevíte čím to může ještě být? Různě jsem s tím hýbal, ale nic nepomáhá. Pokud koupím celé nové zrcátko pochybuji, že to pomůže. Díky Citovat
richi661 Vloženo 30. Srpen 2012 Vloženo 30. Srpen 2012 Podle popisu závady by mohl být špatný ovladač seřizování zrcátek.Zkus si ho nechat od nějakého elektrikáře přezkoušet,popř. od někoho půjčit jiný a odzkoušet v Tvém voze. Citovat
Owneil Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Vloženo 30. Srpen 2012 Myslíš s ovladaček na vnitřní straně dveří jak se zapíná vyhřívání? Ránu dostalo zrcátko ne ovladač. Ale děkuji za radu ještě prozkouším. Citovat
VAG BoBo Vloženo 30. Srpen 2012 Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Vždyť to je tak original ne že když šteluješ pravé zrcadlo tak se šteluje i levé a pak si ho po přepnutí na levé doladíš. Co já vím tak je to takhle kvůli couvání, ať si můžeš sklopit na kola obě zrcadla najednou. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: VAG BoBo Citovat
Owneil Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Vloženo 30. Srpen 2012 Jak jsem již psal nahoře, mně se ovládají obě ať to "přepínám" jak přepínám. Před nehodou mi to fungovalo tak, že když jsem s tím hýbal tak se štelovalo řidičovo pak jsem přepnul na pravé a našteloval pravé a zase mohl přepnout na řidičovo a štelovat ho. Vždy jen jedno mnou vybrané jaké Ted se hýbají pořád obě. Citovat
kibi Vloženo 2. Září 2012 Vloženo 2. Září 2012 když šteluješ pravé, hýbe se ti i levé (u řidiče)? jaký máš rv. Fabky? nevím zda se to lámalo faceliftem, ale starší ročníky měly štelování odděleně...novější ročníky = při štelování levého zrcátka se automaticky hýbe i pravé.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.