Přejít na obsah

Ovládání zrcátek - nefunguje

Owneil

Doporučené příspěvky

Ahoj. Dědek co jel uprostřed silnice mě trefil zrcátko a ujel. Zrcátko zvenčí nepoškozeno jen se sklopilo, ale nefunguje mi přepínání mezi pravým a levým zrcátkem u elektriky. Prostě se ovládají naráz obě ať přepínám jak přepínám. Rozebral jsem to trefené a vše v pořádku (pár prasklých plastů uvnitř, ale oba motorky fungují správně). Nevíte čím to může ještě být? Různě jsem s tím hýbal, ale nic nepomáhá. Pokud koupím celé nové zrcátko pochybuji, že to pomůže.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť to je tak original ne že když šteluješ pravé zrcadlo tak se šteluje i levé a pak si ho po přepnutí na levé doladíš. Co já vím tak je to takhle kvůli couvání, ať si můžeš sklopit na kola obě zrcadla najednou.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři

Jak jsem již psal nahoře, mně se ovládají obě ať to "přepínám" jak přepínám. Před nehodou mi to fungovalo tak, že když jsem s tím hýbal tak se štelovalo řidičovo pak jsem přepnul na pravé a našteloval pravé a zase mohl přepnout na řidičovo a štelovat ho. Vždy jen jedno mnou vybrané jaké :kol-47: Ted se hýbají pořád obě.

Odkaz ke komentáři

když šteluješ pravé, hýbe se ti i levé (u řidiče)? jaký máš rv. Fabky?

nevím zda se to lámalo faceliftem, ale starší ročníky měly štelování odděleně...novější ročníky = při štelování levého zrcátka se automaticky hýbe i pravé....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...