Přejít na obsah

Cuknutí při uvolnění nebo přišlápnutí plynu


simitu

Doporučené příspěvky

Tak brzy ráno a hned taková zvědavost :-)

Prostě zjistili, že to má dobré emise i bez přiživování motoru vlastními výkaly a tak to tam v rámci snížení výrobních a potenciálních servisních nákladů přestali dávat. Někdo s BME tu psal, že ho tam má, tak DP určitě nelže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže MR2006 byl zlomový co se týká EGR. Pro tvojí informaci, mám BZG v Roomovi MR2008 a EGR nemá. Takže to bude jen nějaká krpa v DP. Já myslím že soudruzi v Bolce pochopili, že když bude v autě o jedno kurvítko méně, budou mít i méně problémů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V DP to pisou dost zmatene, u 1.2 pisou v seznamu zlepseni - zpetne vedeni vyfukovych plynu s pneumatickym ovladanim, u 1.4 BXW - neni zpetne vedeni vyfukovych plynu (AGR), a zase v kolonce  uprava vyfukovych plynu se o zpetnem vedeni vyfukovych plynu zminuji jen u dieselu. Kazdopadne je dobre, ze u benzino to uz nedavaji.

to amissus: to vis, nemohl jsem dospat jak jsem byl zvedavy, ale dneska budu spat o to lip, ze mam v motoru o jedno k......o mene :kol-48: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak, buďte rádi, já na fábuli to mám momentálně zaslepené a musel jsem teď zač.března na STK. Tak jsem to noťasem ještě mazal před vjezdem na emise, aby nesvítil check a zbytečně je nedráždil. Ono to pak 50km vydrží, než se zase rožne :kol-28: . takže pokud to nesvítí, na emisích ani nic nepoznají :kol-46: , to už jsem měl vyzkoušené, když jsem jel tehdy na druhou kontrolu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Cus,potřebuji poradit...:)

 

První problém nastal tím,že se rosvíilo EPC,na compu to nahlásilo brzdový spínač a chybný snímač ABS,které nemám(toť záhada) a začalo to cukat.Spínač se vyměnil,chyby smazali a po ujetí cca 500km znova,ty samé chyby.Dodnes nevyřešeno,mechanik neví.

Po přečtení jsem se tedy pustil do vyčištění klapky,trubky k egru a egru...Sazí tam bylo,jak ve starých Petrách..Vyčištěno,zaslepeno ovšem cukání pořád,najeto na tom cca 500km..Zkusil jsem ho tedy vypojit uplně,po ujetí cca 100km chyba,na compu chybné spojení s egrem...Cukání ještě horší...Motor svítí pořád,ovšem auto už v 5000 ot. se začne dusit a motor přestává tahat..A vynechává v jakémkoliv rozmezí otáček,prostě kdy se mu zlíbí,vynechá...Zítra jdu znovu na comp a uvidíme,mechanik je z toho jalovej a já začínám bejt z nej...Potkalo vás někoho něco podobného?

 

Dík Vašek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau, mám stejnej problém u tdiíčkový fabie, při sešlápnutí nebo puštění plynovýho pedálu mi auto cukne, od pátku se to doprovázený obrovskou ránou, myslíte že to může bejt silentblok vzpěry? jestli to sem nepatří tak se omlouvám ale nechtělo se mi zakládat další nový téma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

pokud ho zaslepíš a necháš zapojený, tak by se ti zvýšit neměla (teda pokud ho nebudeš mít nějak elektricky špatný jako já jeden, tehdy jsem měl také vyšší spotřebu, ikdyž byl zaslepen)). To že ho odpojíš, ŘJ to zjistí a musí jet na nějaký náhradní program, proto to zvýšení spotřeby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak včera jsem konečně prohodil ten spojkový spínač za nový a musím říci, že změna k lepšímu rozhodně je :kol-47: . Sice taková ta díra na plynu tam zůstala u provozu na LPG, ale to přičítám už vůlím, najetým km atd atd. Ale takové to zacukání při přeřazování je pryč :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

tak mě teda spínač vůbec,ale vůbec nic neudělal :D jinak egr jsem zaslepil,kontrolka motoru akorát a nic...auto se začalo dusit nad 3500 ot. a občas vynechalo...odslepeno,vyčíštěno celé,egr odpojen z konektoru a nic :D od té doby na vagu stála chyba malého přísunu vzduchu a svítí motor ;-)

tak co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...