Přejít na obsah

simitu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení simitu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda vam take Amundsen(+) vydava po vypnuti (vytazeni klicku, Amundsen se vypne, display zhasne) takovy velmi jemny bzucivy / piskavy zvuk, slysim to jen, kdys se uchem priklonim uplne k panelu. ... ? Zvuk mi nevadi, jen se obavam, zda to necuca baterku.
  2. Chlapi, když si nakonfiguruji auto dle svého a objednám si jej, platí se něco navíc za to dodání k prodejci nebo je cena tak, jak vyjde z konfigurátoru?
  3. Jeste dotaz, jsou tam ty vzpery dve u kazdeho ramene jedna nebo to je jen na jedne strane pridelane k prevodovce? Jestli mam shanet berle dve nebo staci jedna : )
  4. Díky, už jsem si to dohledal v DP, zítra na to kouknu. Je v případě té vzpěry nápravnice nutné dělat po výměně geometrii?
  5. Díky za tip, bylo by upřesnění, kudy to mohu v autě zahlédnout?
  6. Mám problém, že zhruba v polovině případů, kdy šlápnu na plynový pedál (stačí jemně, nemusí to být až na zem) nebo jej úplně uvolním, cítím z auta takové lehké škubnutí. Hledal jsem tady v různých tématech, ale vůbec netuším, kudy se vydat. S motorem jinak žádný problém nemám. Táhne a zní jako vždy. HTP 12V, BME, MR2006, 91000 km
  7. Tak nová skutečnost, téměř celou noc pršelo a bylo vlhko (konečně) a potřeboval jsem brzy ráno jet. Co mě překvapilo, na žádném převodu se mi zaškubnutí nepodařili nijak vyvolat, vše plynulé bez trhání při libovolném šlapání a uvolňování plynu. Tak jsem zvědav, co až to vyschne. Žeby měla na to vliv vlhkost ...
  8. Je to dělané v autorizovaném servise, ale kdo ví, co tam dali. Po svátkách tam s tím zajedu znova. Nicméně jak jsem psal, už jsem to pozoroval i před výměnou.
  9. Myslíš pružiny na lamele spojky? Tu mám novou, dělalo to před a dělá i po výměně. Ještě jsem odpozoroval, že to škubnutí je citelnější při zapnuté klimatizaci.
  10. Zdravím vás. Mám takový zvláštní problém. Vždy když na nižší rychlostní stupeň (1, 2) prudčeji vytočím studený motor (3000 otáček) a pustím plynový pedál, tak autem poměrně znatelně cukne. Jakmile se motor ohřeje, to škubnutí tam pořád je, ale už to není taková "pecka". Na vyšších převodových stupních po úplném uvolnění plynového pedálu je tam také velice jemné "zakucknutí". Hledal jsem tady, ale přesně takový popis chyby jsem nenašel. EPC nesvítí, motor tahá tak jako vždycky s výkonem nepozoruji problém. HTP 12V MR2006. U podobných příznaků jste tady v jiných vláknech doporučovali vyčistit/vyměnit EGR, který ale nemám, potom jsem našel zmínku o zapalovacích cívkách nebo svíčkách. Najeto mám 86000 km, svíčky jsou tam od 60000.
  11. Radši to poměním všechno, když už se do toho bude vrtat. Díky
  12. Dobrý den, chystám se teď měnit tlumiče. Ty mám koupeny všechny s dorazy a prachovkami, ale ještě jsem našel, že potřebuji horní uložení vepředu i vzadu + dopředu axiální ložisko. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6n0412249c-axialni-kulickove-lozisko-predniho-tlumice-fabia-fabia-2-roomster-octavia-2-superb-2.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0513353g-ulozeni-zadniho-tlumice-fabia-fabia-2-octavia.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6n0412331e-ulozeni-predniho-tlumice-fabia-fabia-2-roomster.html Jsou to prosím správné díly a je to vše? Nechci brát nic od servisu. Fabia MR 2006, 1,2 HTP 12V
×
×
  • Vytvořit nový...