ttominoo Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Cau dostal jsem do ruky feldu, ve ktere budu menit polepy budiku a je ta jeste jeden zadrhel. Po nastartovani a rozjeti rucicka toji na nule(tedy 20km/h) a po nejakym case se rozebehne na plus minus danou rychlost a po zpomaleni zustane napr na 80 km/h a kdyz se nahodou zadari a zacne ubirat na rychlosti, tak se to deje krokove pada:80-70-55 atd...nema plynulej spad. Co s tim? Tohle jse mi jeste nestalo. Dik moc vsem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Podle mně, až to rozebereš, budeš vědět kde je problém. Prostě jak jsi napsal, někde se to zadrhává. Bez rozebrání to nezjistíš. Určitě to není v bovdenu. Je to na přímo v samotném budíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.