Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes při čekání v servisu na opravu jsem nahlédl do motorového prostoru vystavené Škody Roomster. Přestože vůz byl v stříbrné metalíze, tak na vnitřní straně kapoty, částech blatníků kryté kapotou a v motorovém prostoru chyběl na metalíze průhledný lak. Tyto části jsou sice více chráněny před vlivem počasí, ale vrchní lak přece chrání částečky hliníku v metalíze před oxidací a bez něj budou díly rychle podléhat korozi ?

Vloženo

U Roomsteru ať máš ASI jakoukoliv barvu karoserie, je motorový prostor nastříkám šedou barvou. Třeba u modré Miami metalízy to teda vypadalo blbě , ale stejně se tam podíváš max. 4x :kol-28: za rok.

Vloženo

U zvláštního lakování je v motoru vše, jako dřív (včetně laku), alespoň u Yetiny. Taky se mi nelíbí nenalakovaný motorový prostor a navíc si myslim, že je namáhaný víc, než vnější lak (sůl, olej, vysoká teplota atd.) a poto by měl být chráněný líp, nebo alespoň stejně. Ať to dají do příplatku, ať si můžou lidi vybrat... :kol-28:

Vloženo

Karoséria je lakovaná predovšetkým z estetického hľadiska. Do motorového priestoru sa chodí niekoľkokrát do roka a chránený je aj nenalakovaný - veď plechy sú obojstranné pozinkované ...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Vždy jsem se posmíval Japoncům a Korejcům že nemají lakovaný motorový prostor. Škodovka už se do tohoto klubu také přidala. Šetří se kde se dá. Naštěstí právě tato změna ničemu neuškodí. Pouze bazarníkům se budou lépe maskovat bouračky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...