Přejít na obsah

Paik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Paik

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. No, Chlape, ode mě máš teda velkou pochvalu! To je přesně to, co jsem tušil a v podstatě věděl (myslim v základu), akorát teda mám pocit, že ASF HIGH prodejci neznají a možná to není ani ofiko pojmenování. Teď je velká otázka, jestli v Yetíkovi něco takového jde vůdec realizovat. Já myslim, že ne... Já osobně bych to chtěl a byl schopen i slušně zaplatit, ale nesmělo by to být žádný "dopatlávání", aby to potom svítilo na letadla, nebo krtkům do polívky.
  2. Čauko Sranki,mechanicky v tom problém není (musí být natáčecí a to jsou), ale myslím, že v řídící jednotce bude ta funkce úplně chybět a proto se nebude dát ani zapnout. Myslel jsem, že je tato funke skrytá pod skratkou ASF, ale to je pouze "dynamická regulace sklonu světel v závislosti na naklonění, nebo zatížení vozu".
  3. Ahoj lidi,já jsem taky silně zklamán a mám i odpověď ná závěrečné "Proč?????" ve Feri(ho) příspěvku. Dost jsem se pídil po tom, proč xenony v Yetim svítí tak "špatně" proti Supovi při vyšších rychlostech. Odpověď je celkem jednoduchá - xenony v Yetim totiž nemají funkci "proměnlivé geometrie svícení v závislosti na rychlosti jízdy". A to mě před objednáním auta prodejci přímo na tuto funkci upozorňovali a tvrdili, že je ve všech koncernovejch autech s natáčecíma bi-xenonama. Velký HO... Pídil jsem se i po tom (ofiko), jestli se to nedá nějak zapnout a bylo mi sděleno (samozřejmě), že na tuto funkci není Yeti homologovaný. Docela by mě zajímalo, jak to s aktivací vlastně je a jestli je opravdu nereálná? Vezl jsem se v Supu a novým Sharanu s touto dodatečnou funkcí a je to NESROVNATELNÝ! V nízkých rychlostech je to dobrý, ale nad 90km/h je to hrozný... Osobně si myslím, že je to pouze marketingový tah koncernu (přece českýmu Yetíkovi nedají takovou vymoženost).
  4. U zvláštního lakování je v motoru vše, jako dřív (včetně laku), alespoň u Yetiny. Taky se mi nelíbí nenalakovaný motorový prostor a navíc si myslim, že je namáhaný víc, než vnější lak (sůl, olej, vysoká teplota atd.) a poto by měl být chráněný líp, nebo alespoň stejně. Ať to dají do příplatku, ať si můžou lidi vybrat...
  5. Tady máte jednu z netu - Modrá Sea 9933, máme jí na Yetíkovi.
×
×
  • Vytvořit nový...