.Honza. Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Dnes při čekání v servisu na opravu jsem nahlédl do motorového prostoru vystavené Škody Roomster. Přestože vůz byl v stříbrné metalíze, tak na vnitřní straně kapoty, částech blatníků kryté kapotou a v motorovém prostoru chyběl na metalíze průhledný lak. Tyto části jsou sice více chráněny před vlivem počasí, ale vrchní lak přece chrání částečky hliníku v metalíze před oxidací a bez něj budou díly rychle podléhat korozi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 V motorovém prostoru je vždycky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 U Roomsteru ať máš ASI jakoukoliv barvu karoserie, je motorový prostor nastříkám šedou barvou. Třeba u modré Miami metalízy to teda vypadalo blbě , ale stejně se tam podíváš max. 4x za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Presne tak, je to lacnejšie, tak sa to robí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Já mám v motorovém prostoru taky jenom barvu vozu bez laku, vypadá to jak základka.......hold se šetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paik Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 U zvláštního lakování je v motoru vše, jako dřív (včetně laku), alespoň u Yetiny. Taky se mi nelíbí nenalakovaný motorový prostor a navíc si myslim, že je namáhaný víc, než vnější lak (sůl, olej, vysoká teplota atd.) a poto by měl být chráněný líp, nebo alespoň stejně. Ať to dají do příplatku, ať si můžou lidi vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Karoséria je lakovaná predovšetkým z estetického hľadiska. Do motorového priestoru sa chodí niekoľkokrát do roka a chránený je aj nenalakovaný - veď plechy sú obojstranné pozinkované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Vždy jsem se posmíval Japoncům a Korejcům že nemají lakovaný motorový prostor. Škodovka už se do tohoto klubu také přidala. Šetří se kde se dá. Naštěstí právě tato změna ničemu neuškodí. Pouze bazarníkům se budou lépe maskovat bouračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.