jabdusko Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) Zdravim vas Potrebujem Poradit Na mojej Fabii sedan 1.2 ked pustim plynovy pedal alebo nasledne pridam na 1,2,3, auto trhne!!! Najviac na 1 stupny to auto proste trha velmy silno mam vymenene vsetky silentbloky motorove aj prevodovkovy . Trhaju aj vase HTP-CKa ked pustite alebo pridate plyn ??? Moze to byt daco spolocne zo spojkov ? Zotrvacnik ??? opotrebovany ? V servise mi povedali ze trha kazda fabia uz som z toho na nervy len peniaze to auto hlta a ziadny vysledok . Dakujem za odpovede . Este raz zopakujem silentblokmy sa moj problem nevyriesil . Editováno: 16. Listopad 2012, autor: jabdusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 me to dela taky obcas a jeste kdyz jedu na dvojku kolem 2800ot tak to skube a cuka....podezrivam egr ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Moze byt egr ventil ale aj nemusi potrebujem dakoho co mal takuto skusenost a odstranil to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Wranic tebe to robi len obcas pises ale mne to robi stale pustim plyn trhne pridam plyn trhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Hned o tři vlákna níže řešíme to samé, stačilo se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 amissus jak pozeram tak pozeram vidim to tam ale ziadne ukoncenie tam nevidim toho problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 No založením dalšího stejného tématu to jistě nevyřešíme. Já na tom stále dělám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 a zatial nemas nic nove ? co to moze sposobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Tento týden bych se měl dostat k výměně vzpěry mezi převodovkou a nápravnicí, protože tam mám natržený silentblok, jak jsem napsal v prvním tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 14. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 amissus - ja mam vzperu vymenenu a ziadne ovocie to neprinieslo auto sklbe stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Problem odstraneny vymenou spojkoveho spinaca aj ked stale neviem co to malo zo sebou spolocne . Hlavne ze Fabka netrha . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Když je spojkový pedál nahoře, tak motor reaguje na ubrání plynu "měkce". Tzn. ubírá plyn pomalu - právě pro to, aby předešel cukání (hlavně na nižší rychlostní stupně). Pokud ale spojku sešlápněš, tak musí motor reagovat rychle, aby nevylétly otáčky, což by komplikovalo hladké přeřazení. Další funkce je ve spojitosti s tempomatem, který se po slešlápnutí spojky vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.