Superbíček Vloženo 11. Září 2012 Vloženo 11. Září 2012 Ahoj,na jaře mi odešel motor kvůli olejovému čerpadlu.Po výměně motoru(stejného typu),spojky,repas:turba,vstřiků mi přijde,že auto už nemá takový odpich,je možné,že ten chip nebude spolupracovat s touto sestavou a muselo by se to znova nachipovat? Pak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s firmami ohledně chipu a zda jste to zvedli více jak nad 125Kw na seriové díly. A poslední otázka,zda máte někdo zkušenost s firmou MAXPOWER,je odkaz na forum(nahoře v levo). Citovat
motorpower Vloženo 15. Září 2012 Vloženo 15. Září 2012 Ahoj, zřejmě jsi z Prahy tak se ozvi a zjistíme kde je zakopaný pes. Citovat
Jirka.Mayrich Vloženo 22. Září 2015 Vloženo 22. Září 2015 (editace) Ahoj, máte někdo zkušenosti s chipem na 2.0TDi BSS na 125kw? Dlouhodobý provoz, výkon, údržba, sportřeba? Má to smysl? Editováno: 22. Září 2015, autor: Jirka.Mayrich Citovat
Krs44 Vloženo 7. Únor 2020 Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Zdravím Chcel by som poprosiť o skúsenosti ohľadne chipu tohoto motora 2.0 TDi DPF 103kw BSS. Samozrejme viem že sa životnosť o niečo skráti a záleží aj od medzičlánku medzi autom a volantom. Len si chcem jazdu o dačo spestriť svižnejšou akceleráciou a dobrým pocitom. Je tu veľa firiem ktoré ponúkajú nárast z 103kw na 125kw (neni môj prípad) , moja predstava je tých 115kw. Ďalšia otázka znie koľko vie zniesť spojka (Mám stále ešte OE), keď auto v základe má 320Nm a pri chipe to minimálne o 50 Nm pôjde hore. Ďakujem za reakcie. Ja mám Superb I 2006 2.0 TDi 103kw , najazdených 146xxx Km Editováno: 7. Únor 2020, autor: Krs44 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.