Mirek 835 Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Jsou to orig. ,které nahradily tyčky kulaté. La P strana není. Namontoval jsi je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Dnes jsem měnil tyčky trw po 90T, zdálo se mi, že je začínám slyšet. Žádný čep ale nebyl ještě úplně volný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 to máš dobrý, já za poslední 3-4 roky je měnil už asi 3x a už zase slyším že jsou na výmenu ... nevím co tam servisáci dávají, ale prostě nějaká druhovýroba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ja som po 4,5 roku vymenil opotrebované Meyle HD, vydržali toho 4,5 roku a cca 70 tis km. Dával som znovu Meyle HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.