Přejít na obsah

Colubus vs Amundsen


Doporučené příspěvky

Omlouvam se, jestli to tu nekde je, ale nenasel jsem zadne tema, kde by se to podrobneji resilo.

Mohl by nekdo napsat, cim se lisi Columbus a Amundsen+ ciste z hlediska navigacnich funkci.

Jedine, co jsem tu po foru k tomu nasel, je, ze:

na Amundsenu nelze zadat cil z mapy

nekdo tu psal, ze Amundsen neumi zobrazit celou trasu k cili - To tam opravdu nejde odzoomovat tak aby byla videt cela trasa?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se rozdílů podrobněji týče, nejsem schopen zodpovědět otázku, neboť s Columbem nemám zkušenost, každopádně má Amundsen menší displej, vše mu trvá déle a zobrazení trasy sice odzoomovat lze, nejedeš-li však krátkou trasu v rámci pár kilometrů, celou ji neuvidíš. Toto však platí pro starší verze SW, ty novější už tuto možnost nabízejí, pokud vím..

Nevím, jak je na tom Columbus s detailností map, Amudnsen je však příliš detailní nemá. Rozhodně (nejen) v tomto směru vyhrává Columbus, problém vidím pouze s rizikem odcizení, které mě osobně odrazuje, ačkoli s Amundsenem příliš spokojen nejsem (více přímo v tématu Amundsen)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Columbus můžeš zadávat trasu včetně mezicílů apod. Vedle toho má možnost si zapnout malé okno s pomocným navigováním a zde můžeš přepínat mezi náhledem celé trasy, kompasu či dalšího navigačního ukazatele (šipky a tvar cesty/odbočky/změny směru). Na Columbusu můžeš hýbat s mapou (přes dotykový displej). Můžeš si vytvářet trasu pomocí průjezdních bodů a další vychytávky.

Amundsen tohle všechno nemá. Jedná se o základní navigaci (též RNS 315 ve VW modelech), která je však pro každodenní běžné použití zcela dostačující. Časová odezva je v rámci mezí, netrvá to věčnost (zpravidla rychlejší než přenosné navigace).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...