cosby Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Myslím,že 4×4 před face byla GLX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Igore, dobrá práce. Bude to umět do budoucna vyšifrovat více informací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 TomasB: No, vie to vyšifrovať všetko, čo sa z vin kódu dá zistiť... Škoda je na tom ešte ok, ale dorobiť VW a Audi by mala byt hračka - z ich kódu totiž vôbec nejde zistiť motorizáciu ani výbavu... Ja viem, úplne super by to bolo, keby fungovala aj tzv. FI-funkcia. Ale to sa bez pripojenia do centrálnej databázy spraviť nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Co je to FI-funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Škoda Fabia Classic (Junior) 1.2 HTP 40kw modelový rok 2003, výrobné číslo 635117 1x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je validný! co to znamena ze je validny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Škoda Fabia Classic (Junior) 1.2 HTP 40kwmodelový rok 2003, výrobné číslo 635117 1x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je validný! co to znamena ze je validny ? Validny je z anglickeho slova valid. Co v preklade znamena spravny, alebo platny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Co je to FI-funkce? V etce je FI-funkce když zadáš VINko auta a ukazujou se ti přesně ty díly, který jsou na tom autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 eď máme nově v práci ETKA 7..to je mazec oproti tý starší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 OloZX6R: No počul som, že vraj to má byť nejaká bomba! Zatiaľ čo som videl katalógy od rôznych značiek, tak najviac sa mi pozdával ePer od Fiatu Tigerz: Opravím to slovo "validný" na "platný". Asi to nie je celkom spisovné Martinoslav: Áno, zadáš VIN, ETKA sa pripojí do databázy a stiahne presne tvoju výbavu auta, ktorú si tam mal pri výrobe. Podľa toho potom zobrazí len diely platné pre tvoje auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Škoda Fabia Combi Comfort 1.9 TDI 74kw modelový rok 2004, výrobné číslo 910808 4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au585 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Je to super vec. Ale naj super by to bolo keby mi to vedelo pridať Palubny počítač len tak pre radosť Ja by to tak chcel Škoda Fabia Combi Classic 1.2 HTP 47kw modelový rok 2007, výrobné číslo 009737 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak jsem taky testnul na mojí nový fábce... Škoda Fabia Combi Elegance 1.4 16V 74kw modelový rok 2002, výrobné číslo 429548 4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 IGOR!!! IGOR!!! Právě jsem si díky tvému odkazu ověřil, že moje podezření, že se mě borec snaží natáhnout a nabízí mi 1.9 TDI 74kW jako Fabii RS je PRAVDA Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 IGOR!!! IGOR!!! Právě jsem si díky tvému odkazu ověřil, že moje podezření, že se mě borec snaží natáhnout a nabízí mi 1.9 TDI 74kW jako Fabii RS je PRAVDA Díky To som rád, že to pomohlo aj v takejto veci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Máte niekto bližšie info o VINoch Fabie II? Bohužiaľ mne sa podarilo zistiť len toľko, že kód modelu je 5J (rovnako ako Roomster) a že vraj z VIN kódu vôbec nie je možné zistiť, o akú konkrétnu výbavu sa jedná. Najhoršie na tom je, že zatiaľ ani neviem, ako odlíšiť FabiuII od Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
West Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) zdravim, skvely vykon tie dekodery ale chybicka se vloudila Škoda Felicia GLXi 1.3 BMM 46kw modelový rok 1997, výrobné číslo 642483 zosilnená karoséria pre airbag/airbagy výrobný závod Mladá Boleslav vsetko sedi az na to, ze modelovy rok 97 mal MPi a 50kW resp. 40kW (ako aj vsetky BMM motory, teda aj Favority) , myslim, ze 46kW mala karbecova Felda Editováno: 4. Únor 2007, autor: West Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 zdravim, skvely vykon tie dekodery ale chybicka se vloudila Škoda Felicia GLXi 1.3 BMM 46kw modelový rok 1997, výrobné číslo 642483 zosilnená karoséria pre airbag/airbagy výrobný závod Mladá Boleslav vsetko sedi az na to, ze modelovy rok 97 mal MPi a 50kW resp. 40kW (ako aj vsetky BMM motory, teda aj Favority) , myslim, ze 46kW mala karbecova Felda No, ja som čerpal z kníh, čo som mal k dispozícii a tam to bolo písané takto. Už ma ale tiež niekto mailom upozornil, že na jeho auto ten motor tiež nesedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Škoda je na tom ešte ok, ale dorobiť VW a Audi by mala byt hračka - z ich kódu totiž vôbec nejde zistiť motorizáciu ani výbavu... Cau Igor, k tomu VW ti mozno pomoze aj toto: http://volkswagen.msk.ru/vw_doc2/vw_vin_decoder.pdf Ale je to iba do rv.1999. Editováno: 4. Únor 2007, autor: fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 fabka: Dík za link, ale nedá sa k tomu dokumentu dopracovať. Snažil som sa to tam nájsť, ale azbuku už neovládam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Škoda Fabia Combi Comfort 1.4 16V 55kw modelový rok 2002, výrobné číslo 366554 2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! ogor velka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Keďže som bol minulý týždeň PN, našiel som si čas a trocha som vylepšil VIN dekodér - doplnil som zopár škodováckych kódov a hlavne som dorobil aj anglickú verziu, pretože často ma bombardovali zahraniční návštevníci dožadujúci sa prekladu... Ešte jedna zaujímavosť - prišlo mi pár anonymov, najprv slušných ale potom aj ostrejších, že či by som nemohol dekodér z internetu stiahnuť, lebo blablabla. Nakoniec vysvitlo, že zopár kšeftárskym šmejdom dekodér leží v žalúdku, pretože potenciálny záujemci si vedia zistiť, čo je to za auto na predaj (platí to hlavne pre dekodér výbav). Rád by som ešte touto cestou poďakoval všetkým, ktorí pomohli s identifikáciou kódov, obzvlášt jednému človeku (on vie o koho sa jedná ale neviem, či ho tu môžem menovať) Stále mi však niektoré kódy chýbaju (1.4 59kw OII, 1.9 85kw Sup), kto má k dispozícii a pomôže, budem mu vďačný. Zároveň vyhlasujem súťaž (zatiaľ len o dobrý pocit), pointou súťaže bude zaslanie fotografií dátových štítkov Fabie II emailom na moju adresu (equidec@gmail.com), aby som mohol doplniť do dekodéra aj Fabiu II. Nejaké indície už mám, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Tak nevím, ale mě to ukazuje divně, píše modelový rok 97 a přitom papírově je to 5/98 a jinak ani motor a výbavu neví... Edit: Ale jak tak koukám i podle Etky to je fakt 97...a já si myslel že to je 98... to zas bude provoz 98 a ne výroba... Editováno: 25. Únor 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tady je něco na VIN octavia1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 stihacka: No bohužiaľ do roku 98 alebo 99 Škoda nekódovala do VIN kódu typ motoru, výbavy, ani počet airbagov. V podstate je Škoda jediná v koncerne, ktorá má užitočné VIN kódy - Seat, VW aj Audi do VIN kódov málokedy uvádza motorizáciu alebo výbavu. Fakt by ma zaujímalo, že prečo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 U Oktávky mi to ukázalo jen modelový rok a u Feldy nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.