Igor Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Dík za upozornenie, je tam bohužiaľ chyba. Problém je ten, že 4x4 nemajú v kóde odlíšené výbavy a keď som to prepisoval, nechal som tam Elegance. Opravím to na "Ambiente/Elegance". Potrvá to pár dní, plánujem naraz doplniť aj nové kódy motorov, len ešte čakám na info... Takisto od FL pre OII sa mení aj kódovanie N1-tkových verzií, to tiež musím nejak premyslieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 není za co, já děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Prebehol malý update - doplnil som nové motory pre Superb II aj Octaviu II, zároveň upravil dekódovanie N1 verzií od MR2010. A pripravil som aj dekódovanie Yetiho, samozrejme zatiaľ experimentálne - no môžem napísať, že dekodér už spozná, že sa jedná o Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Škoda Fabia Combi Comfort 1.4 16V 74kw modelový rok 2004, výrobné číslo 030088 4x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný! Zajímavá věcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sades Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Fajn věcička všechno sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) Mně to na psalo jenom tohle Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1998, výrobné číslo 106463 výrobný závod Mladá Boleslav (CZ) Zadaný VIN kód je platný ? Editováno: 21. leden 2011, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Kedze ide o auto starsie ako r. 2000, Igor uz pisal ze sa toho viac zistit neda - skodovka nezapisovala do VINu kody vybav a motorizacii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tady jsem našel nějaký dekodéry: http://www.vinformer.su/en/ident/vin/decode.php http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe01 Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Na prověření auta je dobré taky toto: http://www.kupkaru.cz/info/vin.html Mimo vin dekoderu je tam odkaz na různé databáze kradených aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Kedze ide o auto starsie ako r. 2000, Igor uz pisal ze sa toho viac zistit neda - skodovka nezapisovala do VINu kody vybav a motorizacii. ale zapisovala jen se musí s Etkou umět když bude někdo potřebovat VIN do Etky ať se ozve (tedy než to zase nějakej chytrák smaže), podle dekodéru si neobjednáte ani kotouče další info přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Chtěl bych se zeptat, trochu OT. Podle VIN dekodéru (TMBHS61Z062127793) u auta o který mám zájem by mělo jít o O2 Combi Ambiente. Prodejce ji ale uvádí jako Elegance (10x airbag, dálkové centrální zam., digitální klimatizace, venkovní teploměr, parkovací asistent, ESP, klimatizovaná přihrádka, mlhovky, senzor světel, tempomat). Je tam něco zásadního co ve výbavě Elegance má být? Je nějak možné ve fabrice doplnění výbavy do vozu s již vyraženým VIN, nebo se spíš mám bát pokusu o navýšení hodnoty prodávaného vozu? Editováno: 20. Listopad 2011, autor: zdick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Napiš do bazaru ať ti pošle fotku štítku kde jsou vypsané kódy výbavy a pak si to dekóduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Je to trochu na rychlo, dneska tam byl známý (pracuje v autoriz. servisu) s tchánem ji projet a všechno obhlídnout, řekli mi po telefonu že je vše v pořádku, takže rezervace a zítra odpoledne tam mám jet (150 km). Zkusím ještě zítra dopoledne do bazaru zavolat jestli by mi to mohli cvaknout - z kufru nebo v případě lenosti ze servisky. Chtěl jsem se tu zeptat jestli se to mohlo stát ve fabrice nebo je "do-vybavená". Editováno: 20. Listopad 2011, autor: zdick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Štítek z kufru vyfocený dorazil, je na něm napsáno AMB, takže je jasné v jaké výbavě jsme. PíŠe se v kódové výbavě i ESP? Protože dekodér mi ho nevypsal, v inzerátu je ale uvedeno. Edit: Tak jen abych to dovysvětlil, prodejce Auto Steiner, Kolbenova, Praha 9 uváděl mylné informace (výbava Elegance vs. Ambiente, výŠkově nastavitelné jedno sedadlo, nikoliv "sedadla", chybí "Asistent-parkovací" a ESP). Velice nepříjemné nátlakové jednání ze strany prodejce. Při koupi to chce opatrnost, ono to asi v žádném bazaru není nic moc příjemného, pokud člověk nejde rovnou s penězma na stůl. Editováno: 22. Listopad 2011, autor: zdick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Já tam ESP mám napsané. Je to kód 1AT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie24 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 pri felicii mi vypisalo "Škoda Felicia LXi 1.3 BMM 46kw" ale (podla wikipedie - http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Felicia#Motory ) sa robil iba 40 a 50 kW motor, 46 nie... podla papierov ma tiez 50 kW... preco teda 46?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 chlapci prosim vas neviete kde je tu na fore tema kde boli oskenovane kody vybav na fabiu 1 ??? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Potřebuješ zjistit jaký kód ma daná výbava nebo máš kódy a nevíš co znamenají? Pro druhý případ tu je dekodér výbavy dle datového štítku: http://igorweb.org/equidec/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 presne tak ktory kod co znamena ako napr : E0A - ziadne akcne prevedenie alebo 8L3 - stresna antena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 neporadi mi nikto?? hladal som to tu ale nemozem to najst dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 (editace) Tak nevím kdo je tu mongol. Ten odkaz co jsem Ti dal dělá přesně to co potřebuješ. "...presne tak ktory kod co znamena ako napr : E0A - ziadne akcne prevedenie alebo 8L3 - stresna antena..." Editováno: 23. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Myslím, že Bílá fábie chce odkaz, kde jsou všechny kódy popsané co znamenají. Ne co si zadá sám podle své výbavy. Tam bude mít jen některé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Pak to musí tak napsat. Z věty "...presne tak ktory kod co znamena ako napr..." jsem pochopil, že má kódy a potřebuje dekódovat. Jinak by potřeboval něco jako seznam kódů výbav. A to jaksi nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 (editace) Presne tak zralok toto potrebujem .. .ospravedlnujem sa ze sme sa neporozumely.. Zhanam zoznam kodou vybav Editováno: 23. Únor 2012, autor: Whitefabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 nikto nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.