hollywood.2 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Žádný model RS se vůbec neplánuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.r Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ani se nedivím.RS patří octávii a ne tomuhle příliš drahému vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Docela by mě zajímalo, jestli se kola Ray dostanou podle ETky na FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Jake maj et ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Pokud vim, tak 7Jx17 ET46. Na FII pak maji 17" kola rozmer 7Jx17 ET41, cili kola z Rapidu na FII moc idealni nejsou. Podlozky neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Diky Mave , o podlozkach nechci ani slyset a pokud tam je ET 41 tak to bude pekne zalezle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 tohle pojetí se mi hodně libí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 To vůbec nevypadá zle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Taky se mi to líbí! Kéž by to byla realita. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Takovej nápad - colour "packet" Editováno: 25. Listopad 2012, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Další fotka rapidu s příslušenstvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 tohle pojetí se mi hodně libí tak tohle je hodně bruntální....do toho bych aj šel... přesně moje gusto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Co je na tom brutálního? černá maska, folie na střeše a černý kola když si koupíš normál Rapida, tak je to otázka 3 000 kč když tedy pominu kola, který by si každý stejně koupil podle svého gusta čekal jsem aspoň jiný nárazník nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 to patřilo tomu modrýmu a ten ma jiny světla, jinej naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Jo tak, ten modrej je moc dobrej, takhle si představuji Sport kit a ne tamto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Do oběhu se nyní dostal prospekt s originálním příslušenstvím, kde v české verzi není sportovní podnárazník atp. (třeba v německém ano), ale narazil jsem na jeden zajímavý rapid z nabídky Škoda Plus - litá kola Gigaro atp. http://www.skodaplus.cz/Car/625709/skoda-rapid-1-2-tsi-ambition?query=fulltext%3D%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D573%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D573%26regionList%255B1%255D%3D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Zajímavý model. Docela mne zaujali ty extrémně sportovní sedačky! Nic méně, i ty 17" Gigara jsou na tom autě malý, myslím, že 19" z O3 by tomu sedly jak prdel na hrnec a samozřejmě sportovní podvozek Ale jinak moc pěkné, i ta cena 409 000 kč není tak tragická, výbava docela ujde mě by stačil bohatě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasx Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tak nevim asi jsem divnej, ale ta cena mi prijde tragicka. Za 409 tis. mas auta mnohem lepe vybavene. Jako vzadu klicky, manualni klima, zadnej tempomat, park. senz. nic. Mrkni co dostanes u Golfa za tu cenu, ale v podstate je jedno kam jdes. Rapid ma jeden velkej problem a to je cena. Tohle by melo stat tak max 320 tis. To ze to nekdo dava jako RS a ma to 77 KW a rika si zakaznik to snese ma prece " jako RS " mi prijde trosku mimo. Stejne k tomu jednou Skodovka dojde a bude muset jit hoodne dolu, protoze lidi se podivaji ke konkurenci a zjisti ze za stejne penize mohou dostat mnohem vice. A tohle musim bohuzel napsat, ikdyz jsem Skodovkar a mam Fabii. Pokud bych se ted rozmyslel do ceho jit tak Rapid by byl opravdu na chvostu a ne proto, ze je skaredej me se libi ale staci se posadit dovnitr podivat se na detaily na pouzite materialy a pak do ceniku a neni o cem se bavit, ale tak kazdej at si koupi co chce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Asi jsi nečetl inzerát na tohle auto, ale zrovna tenhle má výbavu Ambition a taky má tempomat, 17" gigaro kola, loketní opěrku a prostě je to ta vyšší výbava. Není to elegance, ale už to není holota. Ale je pravda, že za tu cenu bych si radši koupil ojetou RS Oktávku nebo něco podobného. A to RS bych hned sundal, páč tohle s RS nemá nic společného. Spíš by mě zajímalo, proč tuhle úpravy vytvořili - žádný ofiko paket to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 opět..křídlo jak od Miloušteku děs běs kola malý..a na bílý auto bíly kola...ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 spatne nevypada ..... ale muj dojem je takovej ze ho chteji co nejrychleji prodat tak investovaly par tisic navic a udelali tuhle radoby splacaninu kdyz uz mohli aspon udelat nejakou koncovku ikdyz to fakt nechapu proc tohle a ty mlhovky mi uz nejdou vubec do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Prej to bylo výstavní vozidlo, proto tahle úprava. Něco je tam opravdu ze sport paketu, který se v budoucnu k nám dostane. Ale je to taková spatlanina a zřejmě s tím chtěli zaujmout i mladší generace řidičů mě zaujali, ale furt bych za to ty prachy nedal. Za prvé je nemám a za druhé se dá koupit lepší auto za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 ze sport paketu maximalne sedacky, ktere si muzes obednat uz tedka a pak asi to kridlo, ale to me prijde jak uz tady bylo zminovanou jak od MILOUSTEKU nic jinyho ze sport paketu tam nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Taky bych řekl, že to je křídlo o jmenované firmy, ale taky bych řekl, že se mi takhle upravenej rapid nějak nelíbí. Nějak to k sobě všechno neladí, ale to je jen můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 (editace) hlavně ten středový díl u rádia to je jak pěst na oko no a nálepka VRS no comment Editováno: 20. Prosinec 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.