r_e_n_e Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 zdravim. ja mam otazku k vnutornym cidlam. auto vraj nemalo alarm od vyroby, ale prvy majitel ho dal domontovat priamo v skodovke po kupe vozidla. v interieri su po oboch stranach celneho skla aj cidla, ale nejako sa mi nezda aby fungovali. skusil som auto zamknut, nechat spustene okna a po par minutach som pred cidlami zacal mavat rukami a vobec nic sa nestalo. po par dnoch som to vyskusal zas a akurat par krat blikli smerovky a ziadny zvuk. skusil som sa zamknut priamo v aute so zatvorenymi oknami, sedel som bez pohybu par minut a potom som sa zacal hybat a mavat pred cidlami a zas nic. tak neviem vobec, ci ten alarm funguje, alebo ako inac ho otestovat? povodny majitel mi dal aj taku plastovu somrinu co vyzera ako usb kluc, vraj keby sa alarm nahodou zblaznil, tak sa to tym vypina, len vobec neviem kde... Ahoj Matelko. Cez diagnostiku skontroluj, ci mas zapnuty monitoring vnutorneho priestoru. Pokial mas teda alarm napojeny na zbernicu CAN, tak je to nutne v riadiacej jednotke zapnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Kde najdu drát do sirény? Pokud se nepletu tak je to tento vyznačený v příloze. Chci ho rozpojit a dát mezi něj S MODUL aby mnou dodávaný druhý alarm mě upozornil pomocí SMS na mobil v případě že spustil originální alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Zapojení alarmu: Montažní přehled, návod..... 616212_158891_Skoda_Superb_II.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jak postupovat když jsem nenašel pojistku č 449. Já ji tam nemám. Propojte pomocí spojovací dutinky (S) s černo/žlutým vodičem relé č. 449 - PIN 5 (relé je umístěno na reléovém roštu před centrální řídicí jednotkou vozu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 relé mezi 645 a 644 - relé 646 - jde o relé zvukové houkačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Tak že dole to druhé z prava. A existuje někde seznam svorkovnicí? - Signál „+15“ - oranžový vodič - Propojte s černým vodičem svorkovnice C - PIN 31. Hledal jsem to v ELSE i googlil a nic. Montoval jsem dost alarmů, ale začínám si říkat že do toho dvojkového supa to snad ani nezvládnu. Tak málo místa na instalaci a špatný přístup ke kabelům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 však je to ve svorkovnici C černý vodič pozice 31..... ono záleží jaké a do čeho si je montoval, tyhle origo jsou za ty peníze doce blbý a způsob instalace taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ja to chápu jen nevím kde tu svorkovnici C hledat. Nikde jsem nenašel nákres kde jsou svorkovnice A, B, C......... v dvojkovém superbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 relé mezi 645 a 644 - relé 646 - jde o relé zvukové houkačky Tak jsem to dnes zkoušel. To relé jsem vytáhl. Zamknul auto a zkusil aktovovat alarm. Vše ok houkačka houkala. Podle toho se domnívám že to relé 646 co jsi říkal to nebude. Nějaký jiný postup jak zjistit které relé to je? To mám vytahovat uplně všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 tak pokud siréna alarmu houká, tak je vše ok, to relé se hledá jen aby si našel správný drát co jde k houkačkám, an něj se napojuje pak aktivačný drát sirény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Já vím ale to relé co jsi doporučil jsem vytahl. Tím pádem by siréna neměla vůbec houkat. A tím ze houka i bez toho relé se domnívám ze je to relé na něco jiného. Editováno: 13. Červen 2015, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 houká ti siréna, což je ok, když přes dráty zvukové houkačky jde její aktivace, to relé spíná zvukovou houkačku.... pokud ti jde siréna a zvuková houkačka, tak je vše ok a víc to neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukdo Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Mám velkou prosbu s nalezením alarmu. Zakoupil jsem Superba II combi, 2012, automat. Je v něm namontován autoalarm od Jablotronu CA-1803BT. Potřebuji vyměnit kartu sim a nastavit ho. Mám k alarmu i příručku se sériovým číslem a pinem. Jenže vůbec nevím kde ho hledat. Volal jsem do servisu, kde ho montovali dle vylepeného štítku v příručce a tam mi řekli, že neví, že může být kdekoliv, ať případně přijedu. Jenže bydlím na druhé straně republiky. Je nějaké obvyklé místo kde ho najít, či jak ho najít? Auto je z bazaru, jinak bych kontaktoval předchozího majitele, ale takhle fakt už nevím a štve mě, že tam je asi cizí karta sim a kdykoliv mi může auto zablokovat, nebo vidět, kde se nacházím. Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Ideálně kontaktovat majitele. Adresa je ve VTP, nebo zavolat do servisu, kde bylo naposledy a požádat o předání kontaktu.Další možnost je kontaktovat Jablotron a dohodnout se, co a jak. Za mě asi nej volba. To zařízení může fungovat několika způsoby. Na smlouvu - dohodnout podmínky, nebo bez smlouvy. V každém připadě budou vědět a poradí.+420244020220 sice tísňová, ale oni si poraděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukdo Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Jablotron jsem kontaktoval a dali mi kontakt na člověka v okolí kde bydlím, ale ten mi řekl, že to bude v autě hledat stejně jako já. Velkej techničák mam nový, takže bez dat o předchozím majiteli. Jde mi tedy o to, zda s tím má někdo zkušenost, aby mě navedl, kam se to asi zpravidla strká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Začal by som od sirény a hľadal kam vedie od nej kábel. Obyčajne alarmy dávajú do miest pod volantom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Ahoj :) potřebuji dát do auta lokátor..ale nevíte kde najdu dva kablíky aby fungoval dobře,jeden potřebuji aby lokátor spustil alarm,a druhý aby alarm spustil lokátor.. takže když řve siréna ať spustí lokátor,ale ať lokátor třeba spustí nějaké čidlo a řve i alarm.. nevíte kde tyto dva kabliky najdu u alarmu ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fure Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ahojte. Nevie mi niekto poradit ako sa da dopojit alebo zapnut trubenie na superB 2 fl 2014 je bez alarmu ale da sa nakodovat ze ak sa auto otvori mechanicky spusti sa alarm a blikaju smerovky len netrubi klakson. Robil to niekto? Cital som ze na O3 sa to da nakodovat ide to aj na superbe? Alebo ako dopojit sirenu? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Pokial nemas origo alarm, tak nemas ani sirenu. Riesilo sa vo vlakne Carista. Smerovky blikaju ale trubit nema co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.