Přejít na obsah

lukdo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení lukdo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mám úplně přesný problém do puntíku. Vyřešil to už někdo nějak?
  2. lukdo

    Alarm Skoda

    Jablotron jsem kontaktoval a dali mi kontakt na člověka v okolí kde bydlím, ale ten mi řekl, že to bude v autě hledat stejně jako já. Velkej techničák mam nový, takže bez dat o předchozím majiteli. Jde mi tedy o to, zda s tím má někdo zkušenost, aby mě navedl, kam se to asi zpravidla strká.
  3. lukdo

    Alarm Skoda

    Mám velkou prosbu s nalezením alarmu. Zakoupil jsem Superba II combi, 2012, automat. Je v něm namontován autoalarm od Jablotronu CA-1803BT. Potřebuji vyměnit kartu sim a nastavit ho. Mám k alarmu i příručku se sériovým číslem a pinem. Jenže vůbec nevím kde ho hledat. Volal jsem do servisu, kde ho montovali dle vylepeného štítku v příručce a tam mi řekli, že neví, že může být kdekoliv, ať případně přijedu. Jenže bydlím na druhé straně republiky. Je nějaké obvyklé místo kde ho najít, či jak ho najít? Auto je z bazaru, jinak bych kontaktoval předchozího majitele, ale takhle fakt už nevím a štve mě, že tam je asi cizí karta sim a kdykoliv mi může auto zablokovat, nebo vidět, kde se nacházím. Moc děkuji za rady.
  4. Zdravím, měl bych dotaz na to, jakou verzi map zvolit, aby byla pokrytá hlavně ČR. U nejnovější verze west v15 jsem četl, že Čr je pokryto jen částečně. V čem to spočívá, pokud je to pravda a jaký mapový podklad tedy zvolit jiný. Jezdím hlavně ČR, případně Slovensko, Rakousko, Chorvatsko. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...